Saturday, July 7, 2018









Küsimus nr. 2: kas peate lähemas tulevikus (2019-...) põhimõtteliselt võimalikuks ISAMAA osalemist valitsuskoalitsioonis koos EKRE-ga?
Voters for this option
LoveShow More Reactions
Comment
Comments
Einar Kukke
Einar Kukke Ekre ei tohi saada sinna ja temaga ei tohi ükski arukas inimene valida ja koostööd teha .Nood hullud hävitavad eesti rahva . Kõik geneetikud ,bioloogid ,biofüüsikud , zoloogid teavad mida tähendab DNA sarnasused või geeni sarnasused , See mõjub rahvale haigeks tegevalt .
Manage
LikeShow More Reactions
· Reply · 2w · Edited
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Kuule, kukke, kas tead, kui palju on meil eestlasi ja kui palju võõrast rahvast? Uuri välja ja siis tule rääkima kui jubedasti monoetniline maa me oleme!
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Heimar Vaarend Tean kindlasti paremini kui sina .Aga kui geenid ei segune pole nende siin olekust kasu . Isegi 4 korda suurema rahvaarvuga SOOME ON PROBLEEMI EES . Iga aastaga leitakse juurde üha enam retsessiivseid ja autosomaatilisi haigusi . tekinad aina uued piirkondlikud haigused .
Manage
· Reply · 2w · Edited
Einar Kukke
Einar Kukke Hispaanias Habbsuburgide dünastia suri välja vaid 184 a . Jäid üha haigemaks ja rumalamaks ja lõpuks tuli ka viljatus , ( isegi loomariigis on segageensed loomad tervemad kui tõuloomad )
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke 6 ndal sajandil ( 536 ja 540 a ) oli loodusõnnetuse tagajärjel siin vaid 25 000 inimest . Sugulusseks oli igal pool . Kui eelmine aasta tuhat poleks siin käinud võõrvägesid oma geene paljundamas ,ei oleks täna siis enam ühtegi eestlast elus .. Kõigele lisaks hakkab ka Y KROMOSOOM KADUMA . Varsti mehed viljatud .
Manage
· Reply · 2w · Edited
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Einar Kukke kui see üpriski segunenud eestlaste seltskond ei taha ristuda kohalike võõrrahvastega, kuidas siis kujutad ette, et sinu siia oodatud võõrastega nad tahavad seguneda?
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Heimar Vaarend Kui neid on rohkem siis on võimaluik segunemine suurem . Praegu vene kogukond on eraldi peamiselt . Teiste rahvuste esindaja on rohkem segunenud . . Aga meil on täna 17 500 vabat töökohta - järgmine aastal juba 20 000 ja peale . Kui ei oleks pensioni iga pikendatud siis oleks juba 50 000 vabat töökohta olnud .
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Vabad töökohad tuleb täita -sellest sõltub meie majanduse edukus ja võõrtöölised ukrainast ,moldovast ja mujalt sealt kandist sobivad hästi . Ka sulanduvad nad paremini siia . Võtame või USA - kõige võimsam riik kelle rahvas on väga pajurahvuseline - nende arv kasvas viimase 200 a jooksul oma 250 - 280 miljonit . Nii sisserändega kui ka eks ka ise nad tegid lapsi piisavalt kasvuks .
Manage
· Reply · 2w
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Einar Kukke kui neid on rohkem, siis on veelgi suurem tõenäosus segunemine venekeelse seltskonnaga. Seda enam on neil venekeelset keelekeskkonda ja seda mõttetumaks muutub eesti keele õppimine ning puudub vajadus igasuguseks lõimumiseks. Seega annab sinu soovitud massiimmigratsioon tulemuse, et suureneb vaid võõrkeelne kogukond. Ja üldse, millele tugineb sinu väide, et mida rohkem on siin venekeelset kogukonda, seda suurem on nende segunemise ja/või löimumise tõenäosus eestlastega?
Manage
· Reply · 1w
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Einar Kukke muidugi on hea, kui vabad töökohad saaksid täidetud. Parem siiski, kui meie omade inimestega. Parem, kui meie peredes oleks lapsi rohkem. Kui aga ei ole töötegijaid, siis lihtsalt pole ja neid töid ei tehta. Ka Islandis on vähe inimesi ja kõiki tõid ei jõua ära teha. Ja ei mingit traagikat. Mis on meie riigile seatud põhiseaduslik imperatiiv? Kui sa ei tea, siis ütlen ette: eesti rahva, keele ja kultuuri säilimine läbi aegade. Mitte majanduskasv, mitte kõigi töökohtade täitmine ega mingi muu väljamõeldud idee. Lihtsalt massiimmigratsiooni edendamine põhjendamatu lootusega, et "ehk nad segunevad meie omadega", tekitavad vaid kultuurilisi ja rahvusprobleeme (sellekohaseid kogemusi on nii meil kui teistle lõputult).
Rahuldavaks saab kujuneda vaid meetmete süsteem, mitte üksikud meetmed (toome lihtsalt sisse võõrast rahvast).
Manage
· Reply · 1w
Einar Kukke
Einar Kukke Heimar Vaarend Meie omi inimesi ei ole nii palju . Pensionärid ei saa ka surmani tööl käia - tervis neil enamikul nagunii korrast ära - eestis sureb ära umbes 24 000 inimest aastas sünnib aga umbes 14 000 . Seega pensinäride arv kasvab aina . Ja on kuigi võrd joodikuidkes tööd ei tee meil aga nood pole töövõimelised - korduvalt proovitud neid tööle rakendada .
Manage
· Reply · 1w · Edited
Einar Kukke
Einar Kukke Ukrainlased ,grusiinlased , moldovlased ja teised samalaadsed ei ole venekeelsed kuigi võivad rääkida muidugi . Ja mingi % siiski on segaabielusid ka . Aga võiks rohkem .Mida vähem meid järgi jääb seda suurem on tõenäosus eesti rahvusel välja surra .
Manage
· Reply · 1w · Edited
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Einar Kukke jah, häid lahendusi on vähe. Aga kõik need rahvused lõimuvad reeglina venelastega. Mul on isiklikke kogemusi. Olen juhtinud kaua väga multikultuurset kollektiivi. Võõrastega räägime meie inglise, venelased vene keelt. Ja võõrad saavad aru, et ilma vene keeleta ei saa, eesti keel on aga mõttetu õppida.
Manage
· Reply · 1w
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Mis pensionäridesse puutub, siis selline süsteem, mis loodi 19.sajandi demograafilise tõusu ajal, pole jätkusuutlik. Üks meede laste arvu suurenemiseks seisnekski inimeste ajudesse kohaleviimises teadmisel, et ainukesed tõelised pensionisambad ongi hästikasvatatud lapsed.
Manage
· Reply · 1w
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Einar Kukke ukrainlased, grusiinid, moldaavlased jt endise NL elanikud reeglina ON meie kontekstis venekeelsed.
Manage
· Reply · 1w · Edited
Einar Kukke
Einar Kukke Heimar Vaarend Lapsi rohkem tegema ei hakata - sest kõik riigid kes lähevad jõukaks -nendes väheneb sündivus . tulevad teised huvid .1 ) karjäär , 2 vara , 3 lõbutsemine 4 reisimine . Isegi Indias või isegi filipiinidel väheneb sündivus . Kui varem oli seal 5 last normaalne siis nüüd 2-3 peres . Seda kinnitavad kõik teadusuuringud .
Manage
· Reply · 1w
Einar Kukke
Einar Kukke Ukrainalasi ja teisi ei saa enam pidada venekeelseteks - täna on veel inimesi kes oskavad venekeelt -seda siis ka räägitakse nendega . Aga inglise keel võtab asja üle . noored siin ja ukrainas .gruusias ja moldovas enam niipalju vene keelt ei oska . Oma kohalik keel ja inglise keel . 10 a pärast võib hakata rääkima hoopis inglisekeelsetest rahvastest suhtluskeelena .
Manage
· Reply · 1w · Edited
Einar Kukke
Einar Kukke Lastest veel . Täna võib luua nii kunstliku spermi kui ka munaraku -seega sajandi lõpuks võib lapsi toota nii öelda inkubaator meetodil . Aga selleks on vaja HEAD MAJANDUST - ON VAJA NEID KES TÖÖD KA TEEKSID SIIN . Vaese riigina kollapsis me seda teha ei saa .
Manage
· Reply · 1w · Edited
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend "Ukrainalasi ja teisi ei saa enam pidada venekeelseteks..." - Kui nad tulevad siia, hakkavad nad suhtlema reeglina venekeelses keskkonnas. Kui neid ei panda elama üksikperedena Hiiumaale või Võrumaale, siis elavad nad reeglina venekeelses asumis (Maaardu, Lasnamäe jne.). Töötavad tootmisüksustes, kus on enamus venelasi. Seal aga hakkab iga vaid inglise keelt rääkiv neegergi kuu aja pärast suhtlema vene keeles ja lõimuma venelastega. See on praktika. Veelkord: olen juhtinud suurt mitmerahvuselist kollektiivi ja nägin seda iga päev.
Manage
· Reply · 1w
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Jõukamates riikides ongi vähem lapsi. Seepärast ongi ette näha sellist Lääne tsivilisatsiooni lõppu, kus võõrakultuurilised (ja võrrastest rassidest) isikud võtavad meie tsivilisatsiooni üle. Põhjused on pikaajalised. Muuta saab vaid põhjuseid, et seda arengut veidigi väärata. Meetmete süsteemiga, loodan, on võimalik midagi muuta. Aga siin on vaja muuhulgas muuta ka mõtlemist. Meetmestest võib alati rääkida ja nende üle arutleda. Neid meetmeid on ka välja pakutud.
Manage
· Reply · 1w
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Kui räägid järsku meie vaesumisest, siis räägid endale vastu - vaesus ehk ongi siis hea, sest rikkana me ju lapsi ei tee :D . Nii et pääsetee on vaesus :D
Manage
· Reply · 1w
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Uksrainlastest veelkord rääkides, siis nad saavad vene keelest ka õppimata aru. Ka vastupidi muidugi. Huvitav on aga sinu poolt promotav massiimmigratsiooni põhjendused. Analoogiaid ja paralleele nõukogude ajast on enam kui küll. Ka nõukaaegsed propagandistid õigustasid massiimmigratsiooni samadest piirkondadest mis sinagi sellega, et tööjõupuudus on suur, ENSV on vaja üles ehitada, olulised töökohad on täitmata. Tõuparanduse jutuni nemad muidugi häbenesid laskuda, kuigi see just nende eesmärk oligi - kaotada eestlaste keel, kultuur ja rahvus segunemise tagajärjel. Kui siis nimetati eestlasi, kes kirjeldatud suundumust taunisid, natsionalistideks, siis tänapäeval tembeldatakse neid rassistideks, islamofoobideks ja muidu rumalateks, kes euroopalikest väärtustest midagi ei taipa.
Manage
· Reply · 1w · Edited
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Mis aga puutub lääne kultuuri esindajate madalasse iibesse, siis ka siin on väga olulised põhjused järgmised: ühiskondade madal kõlbeline alus, seadustatud ja rahastatud on ilma igasuguse kaalutluseta sündimata laste massiline tapmine; olukord, kus meedias ja meelelahutuses sisendatakse inimestele selliseid käitumismustreid, kus inimestel ei saagi kujuneda tugev kõlbeline kultuur, tugev perekonnakultuur, kus võrsuksid lapsed jne jne. Kõik teavad neid põhjuseid. Ka siin on mingid poliitilise korrektsuse kammitsad, mis ei luba olukorrale näkku vaadata ja seda adekvaatselt kirjeldada. Reaalsust üritatakse kirjeldada läbi mingi moonutatud kõverpeegli. Tulemus ongi selline, mis ühelt poolt ajab naerma, teiselt poolt ajab nutma. Meie ühiskonna püsimajäämiseks ongi vajalik, et me hakkame ükskord tõele näkku vaatama. Et öelda välja, et 1+1 on 2, aga mitte 2 ja pool, 5 või 68..
Manage
· Reply · 1w · Edited
Einar Kukke
Einar Kukke Loomulikult nad saavad venekeelest aru - osa sõnu on praktiliselt samad ,aga on ka erinevaid sõnu ja neile meeldib omal maal rääkida ukraina keelt . Ise suhtlen ka ukrainlastega peamiselt inglise keeles . Olen seal elanud -täpsemalt Krimmis .
Manage
· Reply · 1w
Einar Kukke
Einar Kukke Iive on madal ka teistes riikides kes jõukad või kiire majanduskasvuga mitte vaid lääne riikides kes on teatava jõukuse astme saavutanud . Jaapanis on sündimine vähenenud , Hiinas piiratakse , Indias on vähenenud -sest ka india muutub jõukamaks , isegi Filipiinidel on sündimine vähenenud ja nii edasi . Jõukates riikide on teised prioriteedid .
Manage
· Reply · 1w · Edited
Einar Kukke
Einar Kukke Isegi tõuloomad on nõrgema tervisega kui segaverelised . Segunenud geenidega loomad. Koertelgi on krantsid parema tervisega kui tõukoerad .
Manage
LikeShow More Reactions
· Reply · 2w
Margus Meigo
Margus Meigo ei tea miks siis keegi nende krantside väärtust hinnata ei oska ja makstakse ainult tõukoere eest, valvekoerteks, ja igale poole politseisse enamasti suva krantse ei võeta, hobused ja muud loomad, tööhärjad, villaloomadjms kõik on tõu põhjal.

Krants
on paras loterii, on selliseid krantse ka keda oleks parem, et poleks ilma sündinutki, ka inimeste hulgas, ja kui siin nõuda demokraatlikult võrdsust ja sedunemise üleväärtustamist, siis polegi suurt midagi järgi varsti
Manage
· Reply · 2w
Margus Meigo
Margus Meigo loomulikult on hinnad ka ärimehed yles lykanud kuid..
Manage
· Reply · 2w
Margus Meigo
Margus Meigo politseis vist on krantse ka, kuid see selleks
Taime maailmas on asjad selgeimad mille osas me peaksime mõõtu võtma kui targaste tahame elada, sest namedd meid endale tegid, kuid see juba muu jutt.
Igatahes, toituainetes, looduses, need taimed ikka on
asjalikud, mis oma liigis ringi liiguvad, ... muidugi koerte teema on omaette teema,
üldse see, kuidas arvatakse, et koerad huntidena kunagi inimestega koos olles muutusid koerteks on nii maru koomiline, ja hundid na naeraksid ennast uperpalli selle peale, teades kui hästi nad inimstegas karjas elada soovivad ja korjuseid ainult lunida... vastupidi loogika oleks veeel usutavam, maugli teema
Manage
· Reply · 2w · Edited
Einar Kukke
Einar Kukke Meil on vaja tervet rahvast mitte haiget rahvast . Kui DNA ahelas on 2 haiget - katkist geeni kõrvuti on haigus ka tulemas . Ja see juhtub kui geenid on sarnased . 536 ja 540 a oli eestlasi loodusõnnetuse tagajärjel vaid 15 000 . sugulasseks oli täies ulatuses . Me oleksime juba välja surnud kui vahepeal poleks tulnud juurde võõrgeene . Aga Rahvuslus toob taas tagasi eesti rahva väljasuremise ohu .
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Isegi soome - 4 korda suurema rahvaarvuga on hädas ja just sarnastastest geenidest põhjustatud haiguste pärast . Piirkondlikud haigused .Järjest süveneb ja järjest leitakse neid haigusi juurde .
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Vaid loll teeb oma lolluses eesti rahva tervise halvemaks . Kõik geneetikud , bioloogid , zoloogid ja teised teadlased teavad mis tähendab sarnane haige DNA või haigete - katkiste geenid kokku juhtumine . Harimatus on eestlaste hulgas on suur .
Manage
LikeShow More Reactions
· Reply · 2w
Margus Meigo
Margus Meigo See tekitab Väga suure vidra paranoilise tunde, kui EKRE / IsamaaLiit vestlus muutus geneetika ja tõude segunemise jutuks...
kuidas nii ?
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Vestlus võib muuta küll Sest vestlus võib olla kõige halva algus . Sarnased geenid ja DNA ahelad põhjustavad piirkondlikke haigusi - SOOME JUBA HÄDAS . Retsessiivsed ja autosomaatilised haigused mis seotud geenidega . EKRE TULEKS KEELUSTADA - enne kui on hilja - enne kui nad joguvad toetust ja hakkavad tegema palju halba . Lõpetada EKRE GENOTSIID EESTI RAHVA KALLAL
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Ja ega pensionärid ei pea ka surmani tööl käima haiged nagu nad on .
Manage
· Reply · 2w
Margus Meigo
Margus Meigo AINUKE päästetee on EKRE le kui ta sala lepingust mis tuleneb Keeskerakonnale allumisest loobub, ja Julgelt võta häbi vastu, tunnista oma lipsumeelsust, ja pakub kasulikust isamaale mida vaja.
Mis ekrega kaasneb, palju erinevat aktiivset jõudu...
Kui
d Isamaal on tarkus ja püsivus, pikajalisus ja järjepidavus, kuigi eks selle kännu ümber palju ära toksitud, ja soolatatud, kuid juur on ikka sama!

Ja nimi ka, parema elu nimel!

Absoluutselt võimatu oleks sellisel ERA konnal midagi kunagi Eestirahvaheaks teha suuresplaanis, kes loplikult isamaaliste vastu on, sest, siis nad ilmselgelt pole meie maa jõud!
Manage
· Reply · 2w
Einar Kukke
Einar Kukke Isegi Soomes on piirkondlike haiguste kasv . järjest leitakse neid juurde
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo peaasi ,et nad edasiareneud on elementaarsest, nagu, et Koerad ei tekkinud huntidest iseseisvalt, naturaalselt.
muidu ei jõua me kuskile
et siis huntidest...

kes hakkasid hüaani kombel inimtoidu jääke sööma ja kanadena inimeste järel elama sest neil endal mõistust ja karjavaimu ja vääärikust polnud...ja siis sõid inimtoitu.. em.. mis oli liha.. eks.. ega nad kaalitakt söönud.. ja siis arenesid laikadeks.. hallooo... geenikud...,
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Trüki üles reale -sugulusabielud hävitasid habbsburgide dünastia
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Loomad arenesidv edasi vaid geeni mutatsioonide pärast . Aga geeni mutatsioonid ei ole paljudel juhtudel head . Sransed geenid aga lasevad ka katkised geenid - mutatsioonidega võimutsema
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Need liigid kel oli geenides halvad mutatsioonid surid maha . Ka inimesed surevad maha kui ei saa omavahel geene vahetada . või tekivad neist monstrumid . värdjad .
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Ooot saada mulle siis see tõestus, miks ühtede väärikamate ja teravamate meeltega looma, kellel arenenumaid karja ka kultuuri tunnetusi omasuguste hulgas, et miks nad siis nagu mutateeruma, osaliselt hakkasid ja koeraks muutusid, et seda dokumentatsiooni oleks hea naeruks kuskile üles panna, enamus muidugi nii igav mis selle kohta kirjutatakse, et ei sobi isegi väljanaermiseks
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo habbsburgid olid oma aja lõpus miskite shamaani teamdistega loodustargad rojaalid v
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Seda teavad kõik bioloogi . geeni mutatsioonev tekib ka niisama igakord kui rakk jaguneb siis transkriptsiooni käigus kirjutatakse DNA ümber - tekib ka vigu . mutatsioone . Mutatsioone tekib rohkem kui elustiil halb . Nimel epigneetika mõjutab ka geenide avaldumist jsa mutatsioonide hulka .
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Margus Meigo Habbsburgid oli Hiapaanias kuninglik perekond kes tegelesid siseringi seksiga . jäid üha haigemaks - jäid lõpuks viljatuks ja surid välja 184 a jooksul
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Oot aga miks need hundid siis karjas iniemste järgi sörkima hakkasid ja miks need iniemsed neile oma kalli hinnaga liha toitma hakkasid ?
Eriti ajal, kus kondid ka puhtaks lutsiti.

Ja mis mutatsioone siis järsku, sai mingi kari hunte väguga pähe, kes inimestega olid ja mutateerusid ja siis nad ei mõistnud enam karjajuurde tagasi minna ja need kes mutateerunud/väguga pähe saanud jäid inimestega edasi kondama ja muutusid koerteks
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Hispaanlased on ju vana aja tiblad,
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo (see vallutav osa nendest)
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke aasta tuhandete jooksul geenid muuteerusid . koerade epigeneetika inimmõjutustega muutid geneetikat sedvõrd ,et hundile omaseid jooni polnud enam nii palju vaja .
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Jeerum, KUST NEED KOERAD TEKKISID ?
MIKS NEED KELLE "geenid mutateeruma hakkasid"
"aasta tuhandeid" miks just teadlikult ja kudas NEED just inimestega , AASTATUHADEID kaasas sörkisisd, ja miks inmene ja hundid pidid tahtma koos ringi käia mitutuhat aastat???
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo oled Sa hundi püsholoogiat näinud v,
tänapäeva omagi,
mõtle kui terv see enne 5G'd veel oli,

tundub selline kes inimkarjaga kaasas sörgib ja meie jäätmetesttoitub v, et tal aega siin meiega koos mutateeruda oleks
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Hundid mutterusid koerteks aastate jooksul Epigeeneetika mõjutas vastavaid geene -sõbralikkuse geene . nadv ei pidanud enam küttima -harjusid inimestega.
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Kuula raadios 2 -saadet puust ja punaseks -seal on ka sellest juttu -seal on hulga saateid mitme aasta jagu - geneetikast ka juttu .
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo ma arvan ,et su programmil saab lint otsa,

HARJUSID INIMESTEGA, "ei pidanud enam küttima"

Mis nad hakkasid naerist sööma sõbralikult istusid ümber lõkke v?

Ise ka arusaad v, oled hunti näinud telkast ja mõelnud, et kuidas see loom peaks hakkama AASTATUHADEID inimestega harjuma ja siis meie jääke sööma, ja sellest kõhu täis saama...

Ja siis miks osa karjast huntidest siis otsustas inimestega.. ja osa jäi metsa ja jäi normaalseks
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Võta metsas mtu toosi maagilisi seeni, puude vahel ,siis saad ka puust ja punaseks asjad
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke arheoloogiast ja bioloogiast . Kuida inimesed aafrikast tulid euroopasse ja muud . Et ka meie eelkäiad olid kord tumeda nahalised. mitte just neegrid aga ikkagi tumeda nahalised
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Margus Meigo Kuula teadlaste juttu -saad targemaks
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Ahjaa, järgmine kommunistide teooria
See suts huvitavam, kui huntide-koete fantaasia, sest sellessse rohkem raha investeeritud,

iga uue sõrmeotsa ymber uue skeleti mõtlevadvälja koos perekonna looga, terved seriaalid lausa Hisotri kanalist tehtud, mone küljeluu põhjal, kus perekondiasi ja nende käitumist näidatakse, need ikka ühed master shamaanid sääl
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Saade - puust ja punaseks. Ka tipp geneetikud räägivad seal . Arheoloogid Marge Konsa räägib seal . ja paljud teised
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Las räägivad, see, et keegi on tipp mingil väärteadusel, ei tähenda, et me vaimustnaud pekasime olema
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Geneetilised muutused tekkisid pika aja jooksul kui hundist sai koer .
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Seal pole mingit väärteadust - need on kõigi maailma geneetikute seisukohad
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo NU jätame selle hundi teema, ja majanduse,

Ütlesin, et kui endiselt SELLELE maal alles "arengus" ollakse, et neid asju usutakse ja räägitakse, siis nende peale ei tasu ma omaaega kultuada,
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Just, geneetikute, mitte shamanide
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo umbes sama kui sotsioloogidelt küsida inimeste kohta,
ja siis tuua teisi sotsolooge, et "kõik nii räägivad..."

jah, sest nii on yhtemoodi neid õpetatud, mis parata.
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Samaanidest ma ei räägi . Ma räägin alati tippteadusest ja tippteadlastest
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Teaduse tipud on shamaanide varbaaluse mustus
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Kuid kui sulle siin tipud meeldiva,d siis olgugi, et see lipsuga mees,
Siis sulle peaks sobima, piisavalt teaduslik ehk:
(Ülejäänud inimestele, kes pole Teadlased, tasub kuulata selle video lõpukokkuvõtet temal, 1tund 7 minutst...
https://www.youtube.com/watch?v=_zQXgJ-dXM4

Pole eri oluline järgnevat lugeda, aga lisa info, miks ma arvan, et ta pole suvaline teadlane:
______________
CV osas, see mees on "synthetic organic chemist, / Orgaaniline keemia, Materjaliteadus, Nanotehnoloogia " üks vähestest, kes tegeleb molekulide jmsloomisega nodel tasemetel, noobeli preemia komuuni mees kes absoluutsete tippudelt küsinud, absoluutsetelt tippudelt, ja privaatselt nad kõik tunnistanud, et nad ei tea ja nad ei juge seda avalikult öelda ja et seda pole lubatud neil öelda avalikult, et nad keegi ei tea (elualgust, ja kuidas asjad tgelikult alguse said).
)
Ajaloo 1000 enim tsiteeritud teadlase hulgas (kogu kõikide alade kõikide maade teadlaste list, oma erialal, aga vähem kui käputäis kellega teda saab võrrelda, nad ei tee mitte teooriaid asjadest, vaid reaalseid nanosuuruses asju, loovad uusi materiale/molekule kuid ma pole teadlane ka ja Sa ise kindlasti oskad rohkem teda hinnata, sades temast paremini aru, kuigi ta keskendub suure osa avalikust ajast lihtrahvale lihtsas keeles asjade seletamisega ... kuid suurem osa teadlasi on võib ölda, tippudes, et kom partei liikmed suures mõttes,
kus on nõutud, et nad tohivad oma ala teada aga teatud seisukohad pevad nad säilitama, siis ainult lubatakse neil edas olla, muidu likvideeritakse komuunidest millest seisneb nende teadustöö .... tema alal nii vähe inimesi, seega teda tema oma alalt ei saa likvideerida nii lihtsalt, )

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Tour#Awards

// Vabadust teadlaste tippude kommentaari osas ka,
kuigi, suures plaanis, senikaua kui teadlased laborisse jäävad, ei ole ka see võrdlus möödas, sest siis nad jäävad olendite kasutada ja arusaamade suurusest, jäävad väga maha sellest kes mitte teoorias ei arvuta maailmade olemasolu, vaid tegeleb nendes liikumise ja nendes asjade parandamisega mis vaja selleks, et see mis vajalikum saaks olla rohke nii kuidas vaja neile keda heaks peame (elu hoidjate hoidmise tegevus) ... et siis on ju suur vahe..
Manage
Einar Kukke
Einar Kukke lollust räägid lollust
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Tood linke siin ja tippteadust ei usu -siis parem ära too linke - pseudoteadus on vale .Ma teen ka ise teadust .
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Ja sinna otsa, teise absoluutse tipu oma alast:
https://www.facebook.com/.../vb.../10212233778336377/

Need on endiselt alad, mis pole piisavalt tasemed, neist asjast mis ma räägin,

Kuna sa endiselt ei ole shamaanluse osas vist eriti sügvalt uurinud,

kuid need peaks piisav tase olema, et Sind edasi viia,

Ma praeguseks tirin otsa kokku, vaja tööd edasi teha,

Anna pärastteada mulle,
Mida selle ja teise asja osas arvad (viimase mehe kirjeldust võid ka lugeda mis kokku kraapisin, et ikka aru saaksid kellest jutt)
Manage
396 Views
Margus Meigo
-------Read to understand:
Robert Bigelow (only known civilian with government highest space authority) in Respected and trusted ˇCBS' 60 Minutesˇ and said he was "absolutely convinced" there have been-is extraterrestrials on Earth.
Bigelow founded Bigelow Aerospace in 1998,

Bigelow originally licensed the multi-layer, expandable space module technology from NASA in 2000 after Congress canceled the International Space Station (ISS) TransHab project following delays and budget constraints in the late 1990s. Bigelow has three Space Act agreements whereby Bigelow Aerospace is the sole commercializer of several of NASA's key expandable module technologies
In December 2014, the FAA Office of Commercial Space Transportation (AST) completed a review of the proposed Bigelow lunar habitat, and indicated that "it was willing to use its authority to ensure Bigelow could carry out its [lunar] activities ... without interference from other [US] companies licensed by the FAA" [and that the FAA would] use its launch licensing authority, as best it can, to protect private sector assets on the Moon and to provide a safe environment for companies to conduct peaceful commercial activities without fear of harmful interference from other AST licensees."
2013, during execution of the contract to build the Bigelow Expandable Activity Module for the International Space Station, Robert Bigelow indicated that his company manufactures about 50 percent of product content in-house, while subcontracting out the remainder.
In March 2013, Bigelow signed an agreement with NASA to act as "the central link between NASA and dozens of private companies that want to play a role in the creation of a new economy – a space economy, including proposals far more complex than mere space tourism: research, manufacturing, medicine and agriculture. The agreement calls for Bigelow to liaise between NASA and the private sector to see how [the U.S.] government and industry could help each other."[28]
The first deliverable on that contract, a "report which identifies companies that want to be a part of this effort, as well as potential customers", was delivered by Bigelow to NASA in May 2013.
October 2010, Bigelow announced that it had agreements with six sovereign nations to utilize on-orbit facilities of the commercial space station: United Kingdom, Netherlands, Australia, Singapore, Japan and Sweden. In February 2011, Dubai of the United Arab Emirates became the seventh nation to have signed on
In 2011, Bigelow employed an in-house team of model makers, coming from the film and architecture industries, to make detailed models of their space habitats and space stations. Scale models were sent to "potential customers, including governments and corporations, as a reminder of the possibilities
company advertised more than 100 jobs in 2015 at both its North Las Vegas headquarters and its newly established propulsion department in Huntsville, Alabama
Further staff reductions occurred at the start of 2016 / 2013 had grown to US$250 million of his personal fortune. Bigelow stated on multiple occasions that he was prepared to fund Bigelow Aerospace with up to about US$500 million through 2015 in order to achieve launch of full-scale hardware
___
The Bigelow Next-Generation Commercial Space Station is a private orbital space complex currently under development by Bigelow. The space station will include both Sundancer and BA 330 expandable spacecraft modules and a central docking node, propulsion, solar arrays, and attached crew capsules. Initial launch of space station components was planned for 2014
Bigelow's business model requires a means of transporting humans to and from low Earth orbit. In 2004 Bigelow established and funded a US$50 million prize, America's Space Prize, to stimulate development of manned vehicles. The prize expired without a winner in early 2010
Bigelow entered NASA's Commercial Crew Development (CCDev) program with the CST-100 capsule in collaboration with Boeing.
___
Honors:
Bigelow Aerospace has received several honors for its spaceflight efforts. On October 3, 2006, Bigelow Aerospace received the Innovator Award from the Arthur C. Clarke Foundation.[68] The award recognizes "initiatives or new inventions that have had recent impact on or hold particular promise for satellite communications and society, and stand as distinguished examples of innovative thinking." Robert Bigelow was presented the award at the Arthur C. Clarke Awards in Washington D.C. alongside Walter Cronkite, who was honored on the same night with the Arthur C. Clarke Lifetime Achievement Award.
On January 26, 2007, the Space Foundation announced that Bigelow Aerospace would be the recipient of its 2007 Space Achievement Award
___
IN computer terms: " network intrusion detection systems (NIDS) and host-based intrusion detection systems (HIDS) "
___
NIDs has been dismantled, however it has been reborn by the much larger entity which boasts even more PHD scientists and ample security guards under the umbrella of B.A.A.S.S. Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS)which now operates as a entirely seperate entity from Bigelow Aerospace. http://www.bigelowaerospace.com/careers/
( from permanent PLanet Earth Highest Order Aviation / airspace manager organisation: tfmlearning.faa.gov/Publications/atpubs/ATC/BGbasic.html (US Dep. Of Transp. / Federal Aviation Admin. / Air Trafic Organization Policy ) )
. "According to the last order by Federal Aviation Administration—issued on December 10— B.A.A.S.S. is now the organization to contact if you are a pilot or an air traffic controller who gets close to an Unidentified Flying Object: Persons wanting to report UFO/unexplained phenomena activity should contact a UFO/ unex­ plained phenomena reporting data collection center, such as Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS)" "NIDS is now defunct and has been replaced by the larger, more capable BAASS," says the FAA. "Therefore, pilot and air traffic control reporting of UFOs in the United States should now go to BAASS, vice NIDS." This would make BAASS the ONLY civilian organization *ever* to have goverment authority to have all F.A.A. ufo reports send directly to BAASS headquarters.
FAA: "Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS), a sister company to Bigelow Aerospace, is a research organization that focuses on the identification, evaluation, and acquisition of novel and emerging future technologies worldwide as they specifically relate to spacecraft. BAASS is headquartered in Las Vegas, Nevada. We are seeking experienced scientists to join our research teams. If you are an inquisitive outside of the circle thinker, who is detail oriented and looking for a challenge, this is a unique and exciting opportunity to advance your career and be a part of cutting edge research." / 2010
// Wiki: "they have a team of PHD scientists and a army of security personnel working for them chasing paranormal reports around the world. They are now the civilian version of project blue book and unlike the government they don't have to release their findings to anyone "
NIDs / NIDSci: https://en.wikipedia.org/…/National_Institute_for_Discovery…
http://www.bigelowaerospace.com/careers/
http://forum.bigelowaerospace.com/viewtopic.php?f=14&t=12
http://www.cbsnews.com/…/bigelow-aerospace-founder-says-com…
Logan: “Do you believe in aliens?”
Bigelow: “I’m absolutely convinced. That’s all there is to it.”
Logan: “Do you also believe that UFOs have come to Earth?”
Bigelow: “There has been and is an existing presence, an ET presence. And I spent millions and millions and millions ― I probably spent more as an individual than anybody else in the United States has ever spent on this subject.”
Logan: “Is it risky for you to say in public that you believe in UFOs and aliens?”
Bigelow: “I don’t give a damn. I don’t care.”
Logan: “You don’t worry that some people will say, ‘Did you hear that guy, he sounds like he’s crazy’?”
Bigelow: “I don’t care. It’s not gonna make a difference. It’s not gonna change reality of what I know.”
// Yes You cansay, it is a honey trap... but at same time, even if is, something that nurtures the bees. So it/he is gGood.
Margus Meigo
Margus Meigo Akadeemilises maailmas, ja tehnika/teadus/kosmose maailmas

on VÄHE planeedipeal, kes NENDE iniemste tasemel on,

need on SINU ala inimese,d äärmiselt masendav, kui Sa neid ei tea
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Sa kuula mida mina räägin -teen ise teadust ja olen lugenud üle 11 000 teadustöö ja uuringu . Seega tean asju paremine kui teised .
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Kas Sa psühedeeliaga oled tegelenud ?

Vaimuteadusega ?
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Kui ei ole, siis tegele, siis saad oma raske tööle ka reaalsed viljad.

Sul on äärmiselt hea oskus ja vaim asju arutada, pane see reaalsesse kasutusse, mitte ära teeni punaste agendat, sa võimas relv nende jaoks aga peaksid olema, meie Looaja, Eesti, Looduse jaoks
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Margus Meigo Vaimu teadus on jama .kõik allub kvantmehaanika -kvant maailma seadustele ja neid ei saa msnipuleerida .kvantosakesed tekivad ja kaovad valgusekiirusel energiaks ja vastupidi . neid ei saa manipuleerida -nad lihtsalt kaovad liga ruttu
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Einar Kukke Kvantmehaanika nii elementaarne asi, et saab mitmes kohas samal ajal olla ja erinevas kohas ühte muutes teises kohas muutub asi, et see ajas naerma kui nad selle avastuse avasusena eistlesid, kui seda kunagi u 15 aastattagasi nägin
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Vaime pole olemas ja hinge ka ei ole olemas . Hing on kirjanduslik väljend . Eneseteadvuse areng vastavale enese teadvustamine tasemele
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Margus Meigo Sa räägid seda valesti - sul pole asi selge .
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo kuid ma praegu ei soovi pigemalt vestelda, ausalt, töö vajab tegemist ja mu vaim edastas Sulle kogu info mida Sul vaja edasiseks rännakuks,
Keksendu Psühedeeliale, mitekesisele, kui taha reaalseid tuelmusi näha mida Su eesthoitakse ja võta arvesse selle kahe eelmise mehe reaalsust

Küll Sa hinge ka saad, kui Sa ei saa, siis sinu programeeriad ikka saavad, osa neist peavad olema inimesed, sest Sinus liialt inimelemente, et päris inimväline olend olla saaksid,

Loodan, et saad aru ,et see pole solvang, vaid diagnoos ja lootuslik soovitus, optimism minu poolt.

Loomulikult,
minul on see selge mis Mul mu tööks on vaja,
sina vaata kas sa selle 11 000 paberi lugemisega ka aru said, miks eestlased 11 000 aastat tagasi siia tulid, ja mis paraleel ajad olemas on

Ja kui aega saad, siis uuri järgi mis asjad PÄRISELT unenäod on (vihje, need ei ole asjad mida sa oled telekast näinud ja elus kogneud mida siis aju kokku paneb fantaasiaga)
Manage
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Juba Albrert nägi kahe osakese vahelist seost kui näiteks ( punane ja kollane . siis kui üks muutus punaseks -siis teine kollaseks . Või vastupidi . Ühte värvi nad olla ei saanud momendikski . . Seda seost nimetas Albert E . Pööraseks sidemeks 2 osakese vahel . See nähtus juba oma 100 a vana . Ja kehtib ka täna
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo /Aegamaha mees, tea millal piiri pidada, ära riku head laulu, Vanaeestlaslik soovitus!

Tänud vesluse Eest(i)!
· Reply · 1h
Einar Kukke
Einar Kukke Mingeid vaime ei ole . see tähendaks kvantmaailmaga manipuleerimist kuid see pole võimalik - osakesed tekivad ja kaovad kiiremini kui manipuleerimine aega võtab . Kaovad valgusekiirusel .
Manage
· Reply · 1h
Margus Meigo
Margus Meigo Valgus"kiirus"
see nii aeglane, väikse lapse fantaasia kiirusega. Ja veel mõne muu kiirusega mida teaduspaberid pole kirjeldanud seega ei tasu minulgi.

Ja teadlaste osas,saad vihje, kui loed Isaac Asimov Asum ja IMpeerium õhukese asja läbi, et mis üllitised need teadlased on.

(aga kui teadlane juba taimetarkustega tegelema hakkab ja TEGELIKE inimvõimeid mõõtma hakkab, JULGEDES oma viamude/vampiiride/tulnukate/inglite mitteolemise teooria praktikasse panna ja erinevate loodustaimedega oma psüühika (olematu hing ) jms tuttavaks teha... ja palun, mitte laboris... sest ei ole võimalik , ei lasta Sind ligi igalepoole, eriti kui veel alguses oled elektronide/kvant tasemetes kinni ... tugeva usuga. Kui pole piisavalt suurt kogust taimi sisse võetud siis nad ei hakka murdma ka usku, sest mudu jääb asi poolikuks ja kui uut doosi peale ei võta siis jääbki aju poolikuks kardetakse... seega kui kunagi peaksid proovima, siis kindlasti leia inimene , kellel oleks mehisust sulle uus doos sisse anda, kui esimese kogemuse seest paanikas minema jooksed, see on nii maisele kui muule arengule kahjulik, põgeneda ja poolikuks jätta, ja kui sinised seened, tava psühedeelikumid selged, siis võib jubasuurtemate tasemete, Siberi-Eesti loodusrahva iidsete teadmiste ja kogemuste ja kohtade külastmaisega tegelema hakata )

// Tõesti loodan, et Sa oma tarkuse paned kasutusse. Pole veel kindel isegi, kas Sa tunnistanud, et siin on ainult inimesed või muud olenid ka inimkehas/inimestena
https://www.youtube.com/watch?v=lf9OPyjQECI
Manage
Einar Kukke
Einar Kukke Margus Meigo Valguse kirus on 300 000 km sekundis .seev tähenda et sekundis liigub aeg 300 000 km . Või muutused kvantmaailmas on kiirusega 1/ 300 000 ndik kohta . Ehk siis kiirem kui katsed manipuleerida .
Manage
· Reply · 42m
Einar Kukke
Einar Kukke See Isaac oli ulmekirjanik ja tema kirjutatut ei tasu üldse tõepähe võtta . Ta oli keemiku haridusega . Suri ka 1983 a . ja siis oli teadus palju vähem arenenud kui see on täna .
Manage
· Reply · 31m
Margus Meigo
Margus Meigo Einar Kukke ma ei toonutki teda siia, tema hariduse, vaid ulmekirjanduse pärast, mille seest saad teada, teadlaste olemasolu ligilähedase tõe,
ka 5000 aastat tagasi teati, et inimese iga on 120 aastat, siiani on ainult Naine sellest kauem elanud, ...aga näe, seda nad teatsid vanasti., ilma teadlasteta eks..
---

Maal on tuhadeid aastaid tagasi olud rohkem arenenud nö teadlasi, kui need kes meil praegu.
Praegu tehakse lihtsalt teatud süsteemi läbi ja moodi asju.

Mone Eestlase vanaema võimed on suuremad ja rohkem tasemel kui siiani teadaolevate teadlaste tipud, On ravitud füüsilisi asju selliselt, mida teadus ei suuda, Piisab kui Üks keiss on tõsi

kvantmehaanika, mitmes ajas ja ruumis liikuja läbi teadusteooriate.... pane see teadmine reaalsese ellu....
, proovi mõista, et need süstemmatlised teadlased on ajast tagasi siin tulnuk agent, organiseerimaks informatsiooni selliselt, et välisvallutajad sellest arusaaks kuidas meie olemsaut ja aega paremini, sügavamale sisse saada.

Enamus organiseeritud insititutsioonid on selleks ja selliste poolt.

Samamoodi nagu enamus kes lipsu kannavad teenivad lopuks samas ijõude, ka demokratia, kommunism ja kapitallism on Eestlaste silmis samad süsteemid, eri kombitsad.

kuna nad samamoodi looduse vastu (eba vaimulikud, eba animistlikud,), naisest mitte hoolivad (eba matriarhjaatlikud), lipsu kandavad ,sama haridus rooma süsteemi kummardavad, jms

___

Ja unenägude seletused, oelmasolu, "teadlastelt" ajab endiselt naerma, ja tunduvad targad ainult neile kellel päris unenägusi vist pole olnud
Manage
· Reply · 1m
Einar Kukke
Einar Kukke Aga õnneks Ekre nii palju hääli ei kogu , et võita valimisi . Koos teistega juhul kui peaks valitsusesse saama ta oma tahet ellu ei vii. Kõige tõenäolisem järgmine valitsus on . Reform ja keskid nad saavad piisavalt hääli üle 50 %
Manage
· Reply · 2h
Heimar Vaarend
Heimar Vaarend Taavi Pärtel, palun koosta küsitused, milliste poliitiliste jõududega siinne seltskond siis koostööd teeks. Kui paljud neist sotside, refi või keskiga...












No comments:

Post a Comment

Comment all the missing comments : )

Seriously.. we like . )
Lase aga tulla!

Margus