Wednesday, June 29, 2016

Hawkins, Time, Space and Jews










Raimond Hull Bibikov Viimane asi mida inimestel vaja on mingit juuti kuulata
Like · Reply · 1 hr

Margus Meigo Tark inimene muidugi ütleb, et ESIMENE asi mida inimesel vaja, et inimeseks areneda, ON Juuti kuulata, Kuid, See pole "mingi" juut, vaid Päris juut, ehk siis mitte see Liberaalide propakanda pilt mille kallal suurem osa asjaoludest pimedaid kaagutavad vaid tegelik, Eesti Naturaalse tarkuse lähedane, inim loomuse keskne tark inimene, keda kuulates, iga riigi keskmine IQ ja õnne aste kerkiks ilma igasuguse kahtluseta, mitte mõned punktid, vaid mitmekümned punktid,
Ja see on absoluutselt ilma igasuguse kahtluseta, ilma igasuguse liialduseta

Kuid jah.. kui neid kõverninasi lipsuga raha kiimas liberaalide või kommarite producte mõtled, kes oma ema vereliinipeal ligu lasevad ja inimrassi alaarendavad, siis mis neist rääkida, arvaku nad endid juudid olema või mis iganes.. õige juut räägib õige juudi asju ja promob õigeid juudi asju, tarkuse tunneb lihtsasti, kaugelt.
Nii silma, heli kui sisu ning tunde järgi
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Nii, et kuula sellest umbes 500 st videost, kasvõi see ÜKS ära ja jaga siin siis uuesti, et mis oli sellel mureks, mida ütleksid targemini selles osas ? Kus on vead mida peaks ta muutma, saadan parandused edasi.
Like · Reply · 1 hr
Raimond Hull Bibikov
Raimond Hull Bibikov Mul on kahju et Hitler oma tahtmist ei saanud ja ei kupatanud neid prussakaid tagasi sinna kus nende koht on koos oma majandus ja panga skeemidega
Like · Reply · 1 hr
Raimond Hull Bibikov
Raimond Hull Bibikov ja ma olen mitut vaadanud ega see et seal tõtt on ei tähenda et ma peaks teda kummardama :D
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Nu siis tubli, vähemalt hindad ja saad aru tarkusest, si ispole viga midagi.
Kummardama peaksid, kui kedagi siis oma Naist ja Jumalat ...See more
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Milline tõde muidu meeldivana kõrva jäi ?
Like · Reply · 1 hr
Raimond Hull Bibikov
Raimond Hull Bibikov seda konkreetset video ma ei viitsind vadata aga vaatasin nt lastekasvatuse oma.NB ma ei kummarda kedagi.kõige vähev muinasjutu tegelast nn jumalat
Like · Reply · 1 hr · Edited
Margus Meigo
Margus Meigo Raimond Hull Bibikov nU kasva kasva siis, kui ikka enda valmistaja osas sellised kompleksid ja hirmud on.. siis pole muu kui teraapia või psühedeelikumid abiks : )
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo lastekasvatuse ja abielu omad tal jah päris head, või kuidas arvad?
Like · Reply · 1 hr · Edited
Raimond Hull Bibikov
Raimond Hull Bibikov Mul pole hirme enda pärast kunagi olnud ega vist tule ka.Ma olengi enda jumal ja saatan.Inimesed kummardavad jumalaid ainult selle pärast et nad ei julge võtta vastutust oma tegude pärast vabandavad ennast välja oma enda teguepärast et see oli jumala tahe ja saatana kättetöö jne.Tegelikuses on elus kõik mis sa saad su enda valikud
Like · Reply · 1 hr
Raimond Hull Bibikov
Margus Meigo
Margus Meigo oih kui asjad nii naiivselt lihtsad oleks vaid.. muidugi sellise mõttemaailmaga inimesed on ideaalsed tööriistad..
Sellist juttu räägivad ka muidugi ainult niikaua inimesed, kui nad pole vaimude ja inim meelte ülevõtmisega tegelenud.
Korra paari ritu...See more
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo õnneks või õnnetuseks muidugi naistel endal ja olenditel võimalik mälu ja aega kustutada.. ja muus aegruumis nendega toimetada.. et siis ei pea reaal siin elus kandma neid valusi enamus, ja samal ajal veel mehega jaurama teleka puldi ja muude irinate üle..
Like · Reply · 1 hr
Raimond Hull Bibikov
Raimond Hull Bibikov Margus Meigo naiivne oled sina kui sa tekitad endale hallutsinatsioone ja näed asju mida pole.jumala uskumine on kõige naiivsem asi ültse mis pähe tuleb ja ka kõige privitiimsem.Loomulikult ma mõistan miks paljud usuvad sest inimene peab ju midagi uskuma ja kui ta sisemiselt maatasa tehtud ja üle sõidetud temast siis tal pole usku enam endasse ja ilma usuta ei suuda paljud inimesed enam eksisteerida.Oluline osa jumala uskumisest on loomulikult ka hirm surma ees selle vältimiseks on jumala uskumine ja tema kummardamine hea pääse tee siis sa ju elad igavesti :D Mis muutub Kristlikusse jumalasse see on täitsa naeru koht.Vanatestamet pea 100 prossa maha kirjutatud sumeri jumalate tegemisest ja ka jeesuse sünd jne Ristiusu pea eesmärk on inimese mina maha tegemine ja nad kõik kuulekateks lammasteks tegemine (nende silmis olen mina satanist sest mina pooldan enese mina kallal töötamist ja armastamist) ristiusu saatan on ka päris naljakas endine ingel hmmmm samas vana rooma jumal imelik või mis :D
Margus Meigo
Margus Meigo Muide Juutide aluspinnaks on TEADMINE, et nii ON... asi on "uskumisest" kaugel.
Kuid kuna kaitsen ka uskumist, siis Esiteks, kui inimene Usub, siis saab ta ARU, et tal ei ole vaja karta rohkem kui seda mida vaja, saad aru kuidas elu tuleb ja läheb, mida siin olla hirmul? Hirm ja kartmine muidugi eri asjad.

Mis "hea pääste" asja sa ajad? Kes siis selle pärast Jumalat usuks, et ta ise päästetud saaks.. mis idee see selline on.. ikka point on, et TEISED saaksid päästetud, see juba Jumala ja ta abiliste ja nende kelle päästnud oled otsustada, kas Sa ise vaja ja vääriline enam oled kui oma töö oled lõpuni viimase hingetõmbeni teinud.

Oleks äärmiselt idiootne ju siin unistada, kuskil kosmose paradiisist, kui SIIN on vaja asjad korda teha ja kõik muud kohad kuhu meel ja süda ulatub, olenevalt selles suuruses ja kauguses kui kellegile kohustuseks või tunnetuseks antud.

Muidugi ristiusu arusaam on Liberaalide kommarite poolt sul jälle kõrvade vahel 100% TÄEISTI vastupidi nii naeruväärselt, et kahju hakkab. RISTIUSK ON ESIMENE USK MAAILMA INIMESTE AJALOOS, mis inimese väärtuse nii suureks, võimsaks ja oluliseks on tõstnud, kui seda võrrelda ükskõik millise muu 40 000 nde usundi ja filosoofiaga, siis keegi ei pääse ligilähedalegi selle suuruse, säravuse, lihtsuse ja võimsuse poolest selgitada tõeselt, kus suunas ja kuidas see potensiaaliga lahja sperma siin ujuma peaks. Ristiusk selgitab, et mitte ainult kogu loomingu Tegija Su isiklik sõber on, vaid Sa saad osa sellest tööst mis temal on... lisaks saad Naist ka maitsta kes Sindnõus tegemaoli. See juba muu kosmose teema.

Karta tuleb, et ei jõua piisavalt palju lambaid targaks pöörata elu jooksul, et ei saanud piisavalt palju Jumalat abistada, kes meid selleks siia tõi, et teeksime seda talle mida vaja. Et me enam ei oleks mõtetud nõrgad makaronid, vaid teeksime suurtes mõõtemetes, õigeid tegusi, ajarädamised on tava teema selleks ajaks, kui vaja.

Ja see, et "saatan" vana rooma endine jumal on, on elementaarne ja peaks lapselegi asja selgeks tegema, miks Greeka-Rooma kultuuris pederastia üks keskne teema oli mille kaudu nad eluenergiat imendusid ja uusi orjasi trukkisid (lisaks inimesi oma karvu maha ajama trikitades, et neil süda ei toimiks, et nad naisega normaalselt vaimselt läbi ei saaks ja et siis neid läbi alkoholi ja muude ideoloogide kergem kontrollida ja kes nõrgemast puust pedeks trukkida, ja mõne homo kõrget loovust omakorda, suurvõimuks kasutada, homomaafia. )

Sumerid Sumerid... jube leiutis, Vatikanil ammu elementaarne, sumerite kirjutised tahvlitel, kuidas naised milliseid SELLE aja inimesi laboris tegid, need KELLE maailm on 6000 aastat vana... uh.. hmm.. ei tea.. mis küll.. kui kaua aega tagasi see Sumeri kultuur oli .. umm? Kas hakkab koitma? :D

(kultuur mille Eestlased Luua aitasid oma Anude, Anu-Näkkidega, kuid see juba mu teema.. see pole "selle aja" teema mida see hawkinksi arvut lobisema pandudon mis oli niii arulagedalt nõrk ila, et ma kohe mõnuga rõvetsesin selle väljanaermise kallal, ja postitan selle ka siia, eks kunagi seda kõike õpin ka viisakalt väljendama ja ilusti... on juba aeg.. vaja vaimupuhastust teha..)
Margus Meigo
Margus Meigo Et siis see Hawkinksi video... WAU :D Irw,
et siis .. Muidugi kuulata miskit tüüpi, kelle eest räägib arvuti (mitte see mida ta ise sooviks öelda) ja kelle meeskond alles endiselt, on nii lapselikes tasemetes, et tegelevad selliste argumentidega, nagu
(võttes nende laste arusaama "Big Bangist" kui olulise algstaadiumi selle liigi loomiseks kes seda mõtet onaneerib, kui reaalsust, et aidata sellel algelisel mõttel natukenegi "essentsi" või sisu saada ja toota.. )
ehk siis, tegelevad veel arulagedate loogikat püüdvate argumentidega nagu :
"OOO, ENNE bigBangy ei olnud Aega, Seega polnud Jumalal AEGA mille SEES universumit Luua"
ahahahhahaha
nu tere kolmas klass nagu
kui nad tüübile arvuti toonil sõnu suhu panevad, siis võiks midagi targemat luuletada kui sellist jupilist nälkja ila.

LOOMULIKULT ei teinud AJA SEES
Jumal Universumit,
Jesus Christ!
AEG, on LISA tööriist, nagu vesi, wifi ja õhk ning rõhk ja matemaatika, ja betoonsein, mida SELLE UNIVERSUMI SEES kasutatakse SELLE ELUVORMI juhtimise ja reguleerimise jaoks .
ENAMUS elu tegelasi, on VÄLJASPOOL AEGA, ... aeg on algelistele üherakulistele nagu meie siin, kes pole isegi veel jumala asumit endale suvatsenud südamesse võtta
ON MITMEID ERI AEGASI, ERI TIHEDUSE ja ERI KIIRUSE ja ERI STRUKTUURIGA... ... meil siin on alustuseks, tajumisvõime antud ühtlasele, oma teadvuste vahel stabiliseerimisena lainena samana möödetav matemaatiline ja varsti ka ruumiline tajutav aeg (mille sees ka, kes vähegi õppinud psühedeeliat kasutama, on õppinud liikuma, vahele jätma, pikendama... ja muud moodi kasutama)
kuid Jumal (lets keep it simple), kes SELLE maailma, ja selle maailma ÜSA, ehk Universumi tegemisega tegelevad, nemad on VÄLJASPOOL aega.
... nagu inimesed on väljaspool kala akvaariumit ja akvaariumi seinad on materialist ja tehnoloogiast mis ennast siduvalt vaatleja teadvusega kaugustesse laiendavad ja teiste paraleel akvaariumitega ühendab. Kuid kuna nende mateeria nii väike ja sõltub nende limiteeritud usuga ajast füüsiliselt, siis enamuse jaoks piisab, et neid paigal hoida, mõned haiged teadlased, psüchonaudid ja maagiaga tegelvad ainult käivad pinda ja torgivad auke sisse uurimise mõttes nagu täis idioot zombid, et "teada saada, mis teiselpool on". seades ohtu kogu oma liigi elu (kuid akvaariumi kasvatajate jaoks, see üks raisku läinud partii, kahjuks, ainult ...vahest viirus levib ja siis keeratakse suuremaid jamasi.. kuid see selleks,)

Akvaariumi kasvanduse teener, saab ka väga litsalt uusi taimi, teokarpe ja kilpkonnasi sinna vette panna, ILMA; et ta neid ise vee sees olles tekitama peaks

täis lasteaed ikka jeerum küll.
On loogika, et "kui polnud Aega, enne universumi Loomist (universumi sees oleva jubina limiteeritud mõõte tulemusel suhttõene ühe dimensiooniline vaatlus) siis nagu ei saanud Jumal universumi teha, sest ei olnud aega mille sees ta seda teha oleks saanud... "
tra on ikka lamba lammas kes seal videos huinjuutas, ... maja ka keegi MAJA SEEST ei ehita ega telki ei pane püsti enamasti ise telgikotis algselt olles, ja siis sealt seest väljaspoole seda tegema hakates... mõnel mehel Jumalast väga piiratud ideed, umbes ,et ta teeb nagu endast suurema universumi ja seestpoolt hakkas seda tegema v, koos sama aja reeglitega mis meie (see nii utoopiliselt limiteeritud naeruväärne idee, et kuidas inimesed üldse ülikooli saavad ja sellist saasta oma kõrvadevahel hoiavad on täiesti müstiline... mõõdavad oma akvaariumis aega ja molekule ja eeldavad, et kogu ülejäänud Looming on samade parameetritega kui see inkupaator mille sees nad heietavad... Tule Taevas Appi (või noh, eks ta on pidevalt..)

peaks personaalselt kirjutama talle, et mingu närigu kärbseseent peale mõningaid psühedeelseid õppuseid ja elementaarseid kristluse algtõdede tajumist, istugu suts kännu otsas, ja siis ehk hakkab koitma mis AJAD on ja kus aegasi pole ja kuidas ja mis moodi asjad toimivad kohtades kus on muud ajad või mis limitatsioonid on neil kes astuvad ajast sisse ja välja nagu 18 sajandi filmi skripti filmimise aegas võib keegi hoopis mobiiliga vastassuunas muus kiiruses ja ajas kaamera eest läbi astuda.. sest ta pole SELLES ajas kinni, selle aja reeglites mida usus, et peab järgima nagu kehakeemia ja selle keemiaga toodetud võime tajuda seletab selle "tarkvara" piires mis kõrvadevahel on, kui aga fundament on puudu, siis muidugi enamus jookseb mööda maad ja ei haaku, enamus tarkused näivad millegi muuna, sest ei oska neid sobitada.. nagu kui lapsele anda hunnik kalleid ferraari juppe, et graazis auto korda teha, et naisi lantida 10 aastat hiljem, siis laps need raud kolakad minema viskab ja paneb pulgakommi tagasi suhu, hea, mugav, magus ja värviline... sest need jupid mis suure väärtusega tema teadvuses ja arusaamas ei haaku millegi väärtuslikuga. Palju enam nutaks ta kui komm talt ära võtta.
Margus Meigo
Margus Meigo see nii hästi väljsa tuli, et pean endale ka salvestama, ilusamaks lihvima, siis ei pea teist korda energiat kulutama kui keegi mingi Aja teemaga lagedale tuleb jälle

Raimond Hull Bibikov ma ei viitsi su kogu kokku klopsitud jamale vastata.sinu nn piiblil põhineva usu vanus 3000-4000 mis on peale surutud sinu armastatud roomlaste poolt meile kui nad hakkasid mõistma et ühte jumalat ukuvad inimesed on lihtsam kontrollida kui mitut nii et sa teenid reaalselt pederastide ideid kuidas euroopat allutada.Minu mõttemaailma liberaalide ja kommude omaga võrrelda hmm päris huvitav sõid vist mõne kärpseseene üleliia.Tegelikuses oled sa ju silmakirjalik räägid veganlusest sööd loomseid saadusi kasutad loomseid saadusi ka kindlasti.Usud jumalat aga kummardad oma usu vaatenurgast ebajumalaid.Kasutad meelemürke tubli see su piibli jumalale väga meelt mööda :D rohkem ei viitsi lõpetuseks sulle midagi piiblist:“Las viskab esimese kivi see, kes ise on patuta” ja sinu usu järgi oleme me kõik patused nii et :) ilusat päeva ma nüüd õue
Margus Meigo
Margus Meigo Esiteks, lõpetuseks oleksid võinud ju ikka pihta panna mitte siis nii mööda...
Greeka-Rooma pederastidest ma rääkinud aadamast iidamast,et ON kõik Liberaalide klännid JA EBAUSULISED kes ei mõista kaitsta Matriarhaatlike ja Piibelike (õigemini Tooralike, või veel õigemini maausklike ja shamaanilikke lausa) põhitõdesi. Liberaalide alla lähevad ka suurem osa neid kes Parem vs. Vaskak lipsu trallis kaasa löövad.
Enamus kes akadeemia tarkusi lutsivad, sest need Greeka-Rooma pederastide tarkused mis loodud inimeste pimestamiseks ja arengu aeglustamiseks, hoidmaks inimest Jumalast ja Taimetarkustest eemal.

Mis selles silmakirjalikku on kui ma loomseid saadusi nagu võid-koort harva kasutan? (ega eriti palju muid saadusi neilt ei tulegi meelde mille järgi..) ...ega siis see pole silmakirjalikus, kui inimene TEAB mida ta kasutab ja mis selle hind on.

Milliseid eba"jumalaid" ma saan kummardada? Mis asjad need ebajumalad on. Ja kus nad on. Jumal on ainult üks ju.

Milliseid meele MÜRKE ma siis kasutan? Mis otsast peale need asjad MÜRGID on? Umm.. kui ma suitsu või alkoholi kasutaks, siis võiks öelda, et mürk, iÄGA kristlikutest ja süvausklikutest Jumala tööriistadest, müstikute tööriistadest, need kes kogu usuelu elus ja hingamas ja uuena hoiavad.

Ma võin kiva lausa kalluriga kallata : )

---
Ja kui eriti kõvasti targad inimesed naerda soovivad, siis võib keegi Carl Seageni videod välja tuua.. õnnetu inimene... teeb kanepit isegi ja ikka pole pointile pihta saanud.. et kui iganes suure idee nad loovad, saab see ainult Jumala arusaama suuremaks luua, astmes...
Margus Meigo
Margus Meigo Kui ta teab mida milleks kasutab ja millest loobumise suunas teeb tööd kui selleks keha või vaim järel on,

Kuid selle hawkinsi asjast saidaru eks,et see jutt on ikka puhta hale nali mida nad selles videoklipis ajasid. Et ära nii lihtsaid asju nagu kü
...See more
Margus Meigo
Margus Meigo väike muidugi mitte meie binokli ja mõõduriista pidi vaadates..
 
 
 
 









Following before this:



And beards is backed by science by so many other levels,
‪#‎Beard‬ ‪#‎Beards‬ ‪#‎UniteTheBeards‬ ‪#‎Jews‬ ‪#‎Juut‬ ‪#‎Juudid‬ ‪#‎Acid‬ ‪#‎Hasid‬ ‪#‎Suicide‬ ‪#‎Relationship‬
https://www.youtube.com/watch?v=os43HTIoGxc
--
From financial page: " Rabbi Manis Friedman is a world renowned author, counselor, lecturer and philosopher, Rabbi Manis Friedman is a noted biblical scholar, recognized for his sagacious grasp of Jewish mysticism, and its application to contemporary issues. With deep understanding of the human psyche, great sense of humor and unique speaking style, Friedman uses ancient wisdom and modern wit as he captivates audiences around the country and around the world.
Rabbi Friedman was born in Prague, Czechoslovakia in 1946 and immigrated with his family to the United States in 1950. He has founded the world's first yeshiva exclusively for women, and has been blessed with 14 children. He has been featured in New York Times, Rolling Stone, and on CNN, BBC & PBS "

Visit http://UniteTheBeards.com for more videos This class was given in the heart of Williamsburg, Brooklyn. What's With The Beard? with Rabbi Manis Friedman...
youtube.com

LikeShow More Reactions
Comment
Comments
Margus Meigo
Margus Meigo (Not related, but) #science #jewishscience
From these simple things, that is beautiful and wise to hear, to the levels of about Atom molecule spiritual energy and entities working in these levels (as middle point, to... )
https://www.youtube.com/watch?v=5ZP59XGvM08
Margus Meigo
Margus Meigo Great start in here "probably you did not want to heart hat.. "
https://www.youtube.com/watch?v=QrX6W01J4jo

Margus Meigo
Margus Meigo .:. "According to the Australian Jewish News, Rabbi Friedman, in a speech in the 1980s, framed the holocaust as part of a divine plan. Friedman reportedly stated “Who in fact died and who remained alive had nothing to do with the Nazis,” and “not a single Jewish child died because of the Nazis … they died in their relationship with God.” According to the paper, Friedman's statements were not well received by local holocaust survivors

// was not? ... oh, was they by any chance Godly people, or religious at least who had issue with how God cleans and deals with he's own people ? .. maybe yes, maybe we can have issue with it.. free will, innit.
http://manisfriedman.blogspot.com.ee/.../rabbe-rabi-manis...
Margus Meigo
Margus Meigo Manis is Kohen,
Jewish kohanim are traditionally believed and halakhically required to be of direct patrilineal descent from the biblical Aaron.
In the Samaritan community, the kohanim have remained the primary religious leaders
The term is colloquially used in Orthodox Judaism in reference to modern day descendants of Aharon, brother of Moses.
Margus Meigo

Write a reply...

Margus Meigo
Margus Meigo Good one:
"Obviously we do not want to admit that beards are bad, but when faced with the carefully documented and exhaustive evidence compiled by the Journal, we have no choice but to return to our razors like the craven, despicable trend chasers we are.

Here is the paper's indisputable proof: According to a 24-year-old—the hippest age—who works in sales—the hippest field—at Ralph Lauren—the hippest brand—beards are bad: "You go to a bar, and all you see are bearded dudes. I don't like it," he told the Journal. "

"If photos of famous people and the undeniable testimony of a 24-year-old aren't enough to convince you that beards are uncool, perhaps you will be persuaded by a survey finding that 67 percent of men in stylish, cutting-edge New York City have beards—as everyone knows, nothing signals the death of a trend like its extreme popularity. "

https://www.vice.com/read/beards-are-now-uncool

Margus Meigo
Margus Meigo Beginning of article:
"Way back in the mists of the distant past, probably sometime in the late 1990s, a man grew a beard. It looked good—masculine, rugged but not unclean, the beard of a guy who had a bunch of different tools and knew how to use all of them, but also the beard of a guy who read poetry in his spare time and understood it. Other men saw that this was good and decided to grow their own beards, and in this way, a trend was born. Men talked about their beards. They groomed their beards. People went on television to discuss beards—were they good? Yes, they were. Beards were judged in contests. Histories of beards were written and published. Famous people grew beards, and these too were found to be good.

But now, a newspaper distributed throughout the land—a publication so august and prestigious it is known as the Journal of Wall Street—brings us troubling news of beards: Is the beard trend over? Is The Beard Trend Over? IS THE BEARD TREND OVER?!?!?"

Barbers quoted in the Journal article noted that even among the stubbornly bearded, it is now fashionable to reduce them in volume. To drive home this point, the paper published a photo selection ridiculing "Celebrities with Questionable Beards," which mercilessly mocked stars such as Leonardo DiCaprio. "Leo's mountain man beard worked for him during his turn as fur trapper Hugh Glass in The Revenant, but is it the best look for the wilds of Hollywood?" one caption asked. Presumably, the answer is "no." Burn.

While in reality:
http://nypost.com/.../the-bearded-hipster-trend-has.../

Margus Meigo

Write a reply...

Margus Meigo
Margus Meigo OKey, it gets even ridiculously funnier (read the Reply article also) :
" Jose Armos, a Miami-based paramedic, paid $7,000 earlier this year for a beard transplant from Dr Epstein's clinic. "It was hard for people to trust me because I had that baby face,” says the 28-year old. "So I wanted that stronger, manlier look.
Pittsburgh University worker Ray also wanted to look more masculine – and believed a beard was the perfect way to achieve this. The 53-year old has had three beard transplants in the last four years; despite sporting a full and luscious beard, his wallet is now $22,000 "

http://www.telegraph.co.uk/.../Men-are-spending-up-to...

Margus Meigo
Margus Meigo and at same time, in parallel universe:
"According to an interview The Times UK did with historian Alun Withey, an academic who will run a three-year research project on the beard and its cultural history in the UK, people have been predicting the end of the beard since 2013.

Each time it seems they've been wrong, and the beard has maintained as strong as ever in the eyes of the public.
"People have been predicting the fall of them since 2014 and that Peak Beard has been reached," he told The Times UK.

This time however, it's really ending. Like, actually. He says it's all down to the historical pattern, which, according to his data, is predicting a huge decline right around now.
"There will be a backlash," he said. "They are divisive. There is already a backlash in the United States where there’s a new ideal; the yuccie."
The yuccie, as determined by writer David Yi at Mashable, is a "Young Urban Creative."

Withey says this class is in ascendance, and with it will come the end of the era of beards, since yuccies prefer a "stricter, sleeker look." They will eventually become the defining class. "

http://www.businessinsider.com/why-the-beard-will-die-in...

____
Sorry alien homo gay robot plastic faces heartless saicos ... BEARDS will come, and root out Your Greek-Roman pederasty fantasy of shaven faces, from where it all started.. army and..

Margus Meigo
Margus Meigo So business insider is off from my reading list forever, have not seen anything so retarded written by none of the business clean shaven looking serious news portals before

then listing these man there on the link, and comparing their vests... what in a world has happened .,., did someone buy this magazine, site some time ago?
Not even start to say, what kind of people we keep in eye, as suspect for that perversion of business news portal
Margus Meigo
Margus Meigo then they give instructions how to make scratching itchy beard that will leave Your women skin burned and broken after mingling
http://www.businessinsider.com/how-groom-sexy-10-day...

Make a fake "i just have a beard.. not care .." in a barbara shop.. how silly can people go.. just lost in words

beard is not a freaking design element !

No comments:

Post a Comment

Comment all the missing comments : )

Seriously.. we like . )
Lase aga tulla!

Margus