Sunday, July 31, 2016

sassis ilmselgelt, aitsil ajsad kuidas asja ajama oleks pidnaud

Täna uputas toredalt. Pilte ja videot sai telefon täis. Mis aga mind tagantjärgi veidi kukalt kratsima pani oli erinevate turvateenistuste tegevus vihmas uppuvas Ülemiste keskuses. Sattusin poodi suure saju alguses ja lootsin näha piirkondi sulgevaid turvatöötajaid, kuulda korraldusi, mis lolli massi targalt ohjaks. Vesi aina tungis peale, aga ei midagi. Eskalaatorid peatati, aga rahvas paterdas toredasti mööda uue, avatud "veekeskuse" koridore.
Poodnikud sulgesid poode, tõrjusid harjadega vett. Ei olnud helisüsteemidest kuulda hoiatusi, et ärge jalutage vees, sest seal võib 220ne voldine krokodill inimesi hammustada.
Rimis aga töötasid vaprad USSikad, kes sissepääsud lindiga kinni òmblesivad ja valveasendi sisse võtsid. Ilusti seisid. Väga julgelt kohe.
Ühe eskalaatori juures nägin eakat valges särgis turvanaist, kes juhtimiskeskuselt telefonitsi uuris: "äkki peaks siia päästekad kutsuma"... Tahtsin talle öelda, et kutsu jah, et elektr-krolokodillid võivad rynnata, aga juba ta kadus veepritsmete pahinal. Ei teagi nyyd kas kõik ikka pääsesid.
Loodetavasti keskuse omanikud teevad omad järeldused ka sellest toredast veepäevast ja varustavad turvatädi kummikutega.
Uppunud tennistest on kõige rohkem kahju. Jälle! Kuhu mu kummikud kyll kadunud on?

Ilus purtskaev oli aga küll!!


Margit Ossipova ostnud Ülemistest omale siis kummikud :)
Like · Reply · 2 · 22 hrs
Andres Putting
Andres Putting hea öelda...noh, eks ma alustan juurdlust kadunud kummikute leidmiseks ;)
Like · Reply · 1 · 22 hrs
Margus Meigo

Write a reply...

Margit Ossipova
Margit Ossipova Pane autosse ja jätagi talveni sinna...
Indrek Kaing
Indrek Kaing Seal olevat ju kõigest 28 või 38 jalatsipoodi ja Rimis ja küllap veel multipoodides lisakski ;) kummarid pidanuks sulle armeena vastu ujuma 😂
Andres Putting
Andres Putting ujusivad allavoolu hoopis....
Like · Reply · 1 · 22 hrs
Indrek Kaing
Indrek Kaing Vaatan siin neid linna kaadreid ja siis tabas mind küss, et ei tea mis seal viru keskuse bussijaamas ka toimuda võiks. Sealt oled miskit kuulnud/näinud?
Like · Reply · 1 · 22 hrs · Edited
Andres Putting
Andres Putting ma ei suutnud, läksin solarisse kinno, independencefilmi vaatama. pettusin. uputus oli ka põnevam:)
Like · Reply · 1 · 22 hrs
Indrek Kaing
Indrek Kaing No mõtlesingi, et virus vist kõige sügavam avalik objekt, mis võiks sellest saunast osa saada.
Margus Meigo

Write a reply...
Imre Kaas
Imre Kaas Ma imestasin "objektide" vahel ringi sõites, et autojuhid olid täna üllatavalt mõistlikud. Isegi kui vastassuunast tuli ootamatult auto, ei lastud signaali ega vehitud kätega. Saadi aru, et looduse vastu ei saa.
Like · Reply · 3 · 22 hrs
Andres Putting
Andres Putting aga nende rumalate arv pole õnneks vähemaks jäänud, kes arvavad oma auto paadi olevat. ikka ju tore autot uputada ja siis hiljem kiirelt maha myya :)
Like · Reply · 4 · 22 hrs
Margus Meigo
Write a reply...
Veiko Taal
Veiko Taal võtnud suvalisest poest kilekotid :)
Andres Putting
Andres Putting tublid ehitajad on elektri vist kõrgemale peitnud....ju teadsid ette, et veekeskus tuleb...
Like · Reply · 7 · 22 hrs
Pääro Metsand
Pääro Metsand Kipsseinad hakkavad vaikselt lagunema ja kipsi taha paigutatud juhtmed saavad peagi esimesed veeristsed :)
Like · Reply · 2 · 22 hrs
Rauno Kais
Rauno Kais Hallloo! Seal eelmine aasta uputas ka ju. Keskuse juhid pole eriti kirkad kriidid ilmselgelt. Nagu meie linnajuhid. Iga aasta samad kohad uputavad, aga midagi ei toimu #eestlased
Like · Reply · 3 · 22 hrs
Andres Putting
Andres Putting Kuniks pole ohvreid
Rauno Kais
Rauno Kais Ja siis on ka kõik teised süüdi
Margus Meigo
Write a reply...
Andres Putting
Andres Putting siis turvaonud tegid tööd, seekord vist tuli nende arvelt kokku hoida...
Pääro Metsand
Pääro Metsand Need on alles pisikesed katseujutamised. Ü-Vanakesel on linnast lihtsalt siiber ja ta vaatab, et missugust jama saab korraldada ja kui palju selleks vett vaja on... Ühel heal päeval laseb ta kenasti kogu selle jama allavoolu.... :)
Like · Reply · 1 · 22 hrs · Edited
Hein Salu
Hein Salu Andres upuja päästmine on uppuja enese asi :)
Like · Reply · 1 · 21 hrs
Raivo Tiikmaa
Raivo Tiikmaa Teksti eest 5+ :D (Y)
Unlike · Reply · 1 · 19 hrs
Francine Mathieu Villmer
Francine Mathieu Villmer Cela a été important. En Belgique aussi beaucoup d'inondation. Ma maman qui habitait près de la Meuse avait de l'eau tous les ans dans la maison et la dernière fois elle a eu 1m20 dans toute la maison, alors elle venait à Houyet et nous deux Willy on allait nettoyer tous les murs avec un jet d'eau.
This has been important. In Belgium also a lot of flooding. My mom who lived near the meuse was water every year in the house and the last time she had 1 M20 throughout the house, so she came to houyet and we two willy we were gonna clean all the walls with A Jet of water.Automatically translated
Margus Meigo
Margus Meigo We wonder, who are the Architects of these... it shows failure of the mind that lacks Religion proper understanding
Unable to post comment. Try again
Margus Meigo

Write a reply...

Margus Meigo
Margus Meigo #eestlased üksteisele meeles hoida, et // see // siin sellel osas ühel nõul olete, et sellist olukorda saab aidata (selline on valeAreng), see arusaam ongi Eestluse osa // seega // Tänu Eestlusele, Eestlastel selge see tagasihoidlik Eeskujulikus // ja // milles me ise oleme puudulikult, kui veel teist Eestlased söendame nimetada ja siis vel ilma hea plaanita Estide kasuks.
#Roheline

// see (see, et siin sellist viga ühtselt märkasite suure hulga teadmatus elektri võimaluste osas ja muu korraldus järjepidev, kelle projekteeritud)
// seega (seega ei sobi endale pange kallata vaid kui siis filosofeerida olukorra võimalikuse müstilisuse üle kui puudu jääb arusaamast, et kindlalt ebatarka asja tehti ebatargal põhjusel mida me eeldasime ja kui täpselt teatsime, mis on mille arenematuse põhjuse taga olevad peenemad lisavõimalused, kellel oleks neid kasuks tellida või kaimas joosta aidata suure pingutusega millegi teadmatu pärast meile hetkel kui imestame miks... kui mäletame ise ka miks, siis saame isegi aru, et võimalusi palju ja tegutseda tuleb, katus riisuda ja ...(lehed teha/või midagi mida üksteise rahvalt uurida tuleb, miks üks ühte ja teist teeb ja enda eluse parim intgreerida, arusaamadest tehnikateni/)).
// ja ka see kurbus, mis selle arusaamaga kaasneb, sest ikkka suur osa arusaame teeb head inimest veelgi kurvemaks või ettevaatlikumaks või rohkem lootvamakas ja tugevamini uskuvamaks uuesti, sest näeb, et nii suure hulga vale peal paha ise ei saanud koos pysida, järelikult nad ise ei saanud olla supper loplikult targad seega ega ka võimsad lõpunii, sest osa tarkust ja rakendamist puudu ja see lammutab ükskõik kui suure, kui õige osa õigeks jääb
// (ja see Tagasihoidlik Eeskujulikus on piisavalt suur osa me hingejõule, et seda rahvast säilitada, kuid selle tarkuse pea on mitmepealine nagu suur kukeseen, Tarkusepea, kui seda ette endale kujutada soovid.)

// kirjutan edasi varsti ehk..
Like · Reply · Unable to post comment. Try again · Edited


// kuna eemaldas, kuid eks nyyd uurin yle tegelkike pohjuseid.. aga näe igaksjuhuks ise ka rgeerisin valemoodi vast pigem.. aga paremini kui üldse mitte, sest suhte, arusaama poolse mite yskõikse...



No comments:

Post a Comment

Comment all the missing comments : )

Seriously.. we like . )
Lase aga tulla!

Margus