Tuesday, February 28, 2017

shamaani juttu



Kas on võimalik oma hinge müüa? Kuidas seda teha? (Ei kavatse müüa, lihtsalt väga huvitav inimeste teadmisi lugeda)
Comments
Kiira Kiirkivi
Kiira Kiirkivi Eks ikka tuleb kuradile 3 tilka verd anda 😀 või laulda, et hingetuna langen su käte vahele
Rosa Moor
Rosa Moor ikka verd tahab see vana-kuri
Margus Meigo
Margus Meigo ise kohtunud metsatüdrukutega, kes rääkisid, et nii sai tehtud, et ta muidu imeilus tegelane on.. aga no andis kolmtilka verd ja kogu mäng..
Margus Meigo
Margus Meigo See laulu salm oli lihtsalt 5+
Margus Meigo
Margus Meigo kuid see muidugi on kolli trikk, nad veenavad, et müüsid, aga mis pole nende oma pole neil õigus ka omada ja müüa, ise annad ennast võõrvõimu käsutusse, umbes nagu eest iveendi,et olete nüüd N liit..
aga ega see ei tähenda, et siis kõik nii käituma peavad.. ja küll need illusioonid lagunevad.. mitte, et see nii lihtne alati oleks. et mõnel saadakse sügavamalt ka sisse, ja kui traditsioonilisi kaitsmeid ei julgeta ka endale peale panna.. siis jah.. mitme tule vahel
Kersti Paldrok
Kersti Paldrok Parem ära mängi halbade mõtetega, sest mõte võib olla samade tagajargedega kui tegu. Sinu valik muidugi. Vähemalt tead, millega tegu.
Raoul Metsast
Raoul Metsast Sa mõtles siis nagu Saatanale v? Saatan on Piibli järgi..mina tean neid farmeritena, need kes inimesi kasvatavad suures aias. Aga ok. Neljapäeva hilisõhtul ristteele ja kutsu teda ja tehke diil. Üldjuhul ei taheta su hinge vaid lihakeha. 3 tilka verd on vaid selleks et hinge kaudu sind hiljem ülesse leida. Hing liigub vere kaudu. Sealt ka arusaamine et müüakse hing. Diili sisu on siis 7 aastat sinupoolt valitud mingi edukus vastutasuks sinu keha eest. Ju siis farmerid kastavad sind paremini.

Olete tähele pannud kuidas edukad inimesed ühtäkki zombistuvad, nende välimus muutub, kärbub ja osad ka surevad ebaloomulikku surma. Meil üks Eesti tuntud lauljagi Ameerikas nagu tont näeb välja kuigi varem oli kena neiu. Või siis kasvõi The Beatles.

Mhmm..niipalju kui mina selle teema kohta kuulnud olen.
Raoul Metsast
Raoul Metsast Nad ei ole head ega halvad. See on inimese enda valik. Ta mitte ei müü ennast vaid ohverdab edu nimel. Tegelt netis peaks selle teema kohta päris palju infot olema kui googeldada.
Sandra Jogeva
Sandra Jogeva Biitlid? Millal nad müüsid? Ja millal neil halvasti minema läks? 7 a siis mis hetkest alates? Minu meelest on neid saatnud üsna katkematu edu ka soolokarjäärides.
Raoul Metsast
Raoul Metsast Sandra Jõgeva. Oled loll vœi mängud lolli? Või sa ei tea Biitlite ajalugu ja edukäiku..ning ka allaminekut? Sa arvatavasti ei tea isegi seda palju sealt liikmeid on läbi käinud,? Äkki oleks targem enne uurida kui ei tea ja alles siis kommenteerida?
Aire Lusti-Aun
Aire Lusti-Aun Mis siis peale 7 aastat saab?
Raoul Metsast
Raoul Metsast Mis saab kasvuhoones teistest ilusama ja punasema tomatiga keda rohkem on kastetud? Niipalju kui mina rumal inimene aru saan käib kogu jant energia ümber. Inimene suunab kogu oma tähelepanu ja energia soovitud suunas ja sealtkaudu see lõks tekibki et imetakse energiast tųhjaks. Pole aega lähedastele kallitele sœpradele jne. Nii võibki ütelda et kaotab piltlikult hinge. Aga ma arvan, et siin grupis leidub inimesi kes teavad sellest teemast rohkem aga ei julgeta vist rääkida vms.
Mart Laisk
Mart Laisk Usu minusse ja ma õpetan sind. ;)
Helar Mogom
Helar Mogom Hinge müümine käib läbi vere. Teostamise kohana on mainitud nelja tee risti, sauna, kabelit, metsatukka jne. - vastavalt kellele müügiks pakuti.
Margus Meigo
Margus Meigo Eks läbi patuse seksi ka.. kuid noh, eks see ole verega sügavasti seotud.
Kui ikka kolli seemne endasse lubad, ei sellest suurt sügavamt muud ole, sest see juba täis allumine
Ju kui vere teadlikult annad siis vabandus neil olemas legaalselt, et ise teadvustasid..

kuid hakkasin mõtlema, et ju siin ka see vere andmine arstide juures mis vene ajal massiline oli... ju siin ikka mingid asjad seotud on..
Margus Meigo
Margus Meigo kuid eks päris tark inimene enam vist nendel teemadel ei räägi vaid tegutseb ainult, kuid kui kuskil on kohad kus räägitakse, siis ma ka heameelega endasse laeks neid arusaame, et kui suurt lootust meil siin see maa puhtaks saada on
Margus Meigo
Margus Meigo ise ikka eeldan, et kui selle saatana kurdile saadad, siis kiusab mis ta kiusab, põhimõtte pärast jba kiusab ja kõik kraanid kinni keerab mis ta võimuses, kuid ega ta sulle enamasti päris hästi ligi saa kui ise veendunult arusaad, et vana jumalaga mestis oled ja tal pole asja sinu varasemat naiivsust sinu vastu kasutada.
Muidugi kui ei ole sõpru-tuttvaid-parnerit.. siis üksi kembelda on ikka päris päris raske, vast korralikud metsarohud aitavad sinu enda tarkusi tõsta sedasi, et vabam olla saaksid. Kuid ma iial ei alahindaks neid jõude, samas ka ei tasu kunagi allaanda ja lootusetult mölutama hakata viisnurga ees
Raul Hunt
Raul Hunt Millisest saatanast te siin kõik räägite?
Margus Meigo
Margus Meigo seda on üks suures plaanis, kuid saatan pole kurat..
Kuid siis jah, see kes töötab tehnoloogiate ja liikiega mis inimesi kütusteks kasutavad ja relvastuseks, meie looja ja naise vastu , ka loodus kuna see inimest toetav, ei ole nende meelis listis ja sellepärast inimese ja looduse vahele nad ka nii suurt mõra tekitada üritavad kui saavad, et inimene eisaaks loodust kaitsta ja loodus inimest.

Kuid üldiselt jah, jutt käib lühidalt inimorjastajate eliit klassist. eks neid eri pätte ja olendeid ole palju, kuid ju nad ikka sarnastele jõududele lõppude lõpuks alluvad ja mine tea, kas seal tippus on nüüd see lutsifer, mingi supper ingel kes ära pööras või mitte, aga need jõud siin on reaalsed ja manifisteerivad nii lipsumeeste kui viisnurga kandjate, kommunistide ja greeka-roomlastena
Margus Meigo
Margus Meigo sinna sekka käib ka suur kosmiline AI , robot, kuid see juba ka teema mis vajab ülemõtlemist suurema hulga inimestega,
Raul Hunt
Raul Hunt Kogu jutt näitab, et tarbimise eelistus on kristlus :)
Margus Meigo
Margus Meigo nu nende definitsioon kõige selgemaks teeb asja jah kes muidu tuhm ja aru ei taha saada
Raul Hunt
Raul Hunt Näiteks minu jaoks on Saatan ürgse meheliku energia arhetüüp.
Margus Meigo
Margus Meigo nu siis sa oled omadega persses, pole midagi parata.
Muidugi selles osas, et siis sina SELLEST seemenest oled.
Teatavasti see sinu piibel, ka räägib nii Kainist kes kurjusest ja kelle seemnest igast edukad pätid tulid ja siis eeva teisest lapsest, kellest muidugi esimene kohe maha löödi kaini poolt.

Asjad on nii lihtsaks tehtud, et laps ka aru saaks, ja siis kes sügavamalt soovivad, hakkavad nende lugude ümber visualiseerima tegelikust, et mis oli ja kuidas, et mis selle loo tekitada sai
Raul Hunt
Raul Hunt Minu piibel?
Ning ma jään eriarvamusele ja leian, et kõik kristlased või kristlusest mõjutatud on suht persses ;)
Margus Meigo
Margus Meigo Vaatasin nüüd Su pilti, ja muidugi oled sellest seemnest.
nu mis parata, tervist, Hello, nice to meet You!

"i have been around long long years..."
https://www.youtube.com/watch?v=pkXIYgsvO0c
Raul Hunt
Raul Hunt Mis seal minu pildil siis on?
See on voodoo üks vaimolend nimega Baron Samedi. Voodoo isikustatud surm, surnute valitseja. Tema valdkond on surm ja seks. Ning ta on ka väikeste laste kaitsja voodoo traditsiooni järgi.
Margus Meigo
Margus Meigo Ei nu sinult saaks kindlasti suut ja huvitavat informatsiooni su suguluspuu kohta, sinusugune deemon ka minu esimese armastuse röövis.
Sinusuguseid Sügavalt ei häiri pedofiilia ja sofiilia "teatud piirides" ja üldiselt muidu ei pane pahaks valetamist ja nõrgemate allasurumist.

Kuid kuna sigusuguste loomus ja veri on puhtalt kurjaliinis, siis te väga intelligentsed ja jõulised, edukad ja noh.. ühiskonas üldiselt respekteeritud silme all kuigi seljataga kõi kteavad... et kellega tegu, muidugi päris sügavalt keegi ei julge mõelda...

Sinusuguste töökohad enamasti on inimresursid ja kohad kus saate energiate ja võimudega askeldada, kuid ometigi jääte naturaalsemaks ja looduselähedasemaks kui enamus orjad ja ohvrid kes lipsuga kivimajadevahel jooksevad lootusetult
Margus Meigo
Margus Meigo kuid ka teie soo jaoks on püüdepal kuigi, eks eliit jää viimaseks, seega teil veel pidu pikalt,
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Margus, kas sa kirjeldad ennast siin nii hästi? :O
Like · Reply · 1 hr
Triin Kliss
Triin Kliss Haha. :D
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo kui sa paremaga lagedale ei tule, siis ikka.. mõtle veel, alavääristad oma sugu sedasi.
Võin su resumeed edasi lugeda:
Perverdsed sex huvid, naiste persse trukkimine, susimine ja nilbitsemine, muuseas valde mainimine ja ussitamine kui vaja sitta keerata, samas ei ütle ära ka sitaksasse keeramise eest kui ikka asine olukord on või vaja lihtsalt tunnet, ürgset, et võimutsed ja naisest lihtsalt ei piisa sest see ei tundu enam mingi vägitükk olema neid alla suruda, kuna liialt lihtne ja kerge saak, kuna nad loomult juba alluma pantud mehele läbi armu.

Kuid jah, mis su viimased töökohad olnud on, kas teisi teenivad või teisi teenima panevad?
Mida ihaldad, kas arvad, et peded on viimane pervertsus või arvad, et igal ühel oma õigus olla kuidas soovib?
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Margus, sinu enesepaljastus on küll lahe ja oled tubli... aga küsimus kerkib, mida teeb üks kristliku kaubamärgi fänn šamaanide grupis?
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo mida teeb saatan ja deemonid siin grupis pigem küsimus, sest shamanis on seliste väärnunud looduse osa likvideerimiseks loodud, mitte selle seemendamiseks, Sulle informatsiooniks (nagu sa ei teaks, tead küll, aga sinu mäng käib, suhtlus mitte Mulle vaid Publikule .. )
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo mis sa arvad, et ku ima muudes vaimuilmades käin, siis käime seal sinusuguseid onamas v?
Ei me käime struktuure loomas, kuidas välised sidemed teil siin maa jõududega läbi lõigata, sest ega sellest piisa kui teidsiin ükshaaval labidaga pähe taguda, ühe pea võtad ja lupsti on järgmine juba analiseeritud,
sest ega siis inimeses suurt asja pole, sinusugused ju mis see keha sulle on.. see transport ainult kurja tegemiseks ja selle materialiseerimiseks,
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Margus, luba tutvustada, et ma olen üks selle grupi administraator :)
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo nu ja siis?
Kas see muudab su olemust v?
Minupärast ole Kristliku grupi administraator, olemus jääb ikka samaks, seni kni seda Eestivastast olemust endaga kaasas kannad.,

Eks on neid vapraid ka, kes oma kesta maha jätnud, kuid ei ma sellesse suurt usu.

Kuid täitsa põnev oleks Sinuga üksaeg kokku saada, võtame oma rohud kaasa ja teeme ühe korraliku vaimurännaku, sest siinmaapeal üksteist pekstes kaugele ei jõua, vaatame mis me suurused on ja kes mida adub
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo ikka julged eks?
Hoiaksin kohe listis,

teeme saunad ja asjad,
ja kui julged mu rohud võtta... ja võtan sugi rohud, senikaua kui need otse kurjast ei ole (on selged taimed mis on shamaanide poolt heaks ja halvaks liigitatud, dileeriumi jms asjad ei ole minu kasutuseks, puhtad psühedeelikumid, kärbseseened, ja veel mõned sordid on aga Tugevasti meelepärased )
Like · Reply · 1 hr · Edited
Raul Hunt
Raul Hunt Grupi eesmärgid on siin kirjas
Unlike · Reply · 1 · 1 hr
Triin Kliss
Triin Kliss Oh teid mehi. :D Vähemalt on hommik lõbus. :D Raul, miks sa üldse vaeva näed? :D
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Triin, mul on ka lõbus ;)
Like · Reply · 1 · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Grupi eesmärk on täitsa meelekohane,
Kuid palun ära nii labaseks enam muutu , et küsid retoorilisi küsimusi, "milliisest saatanast" räägite jne.

Tead väga hästi, millisest.

Ja kes enne juuste ja habemeta shamaani näinud, :D
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Ning Saatana selline käsitlus näitab seda, et tegemist on väga hullu importkaubaga :)
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Saatana käsitlus kristlikus kontekstis on jama ruudus
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo eks igal sepal, olenevalt kust poolt ja mis eesmärkidega ta on, on oma käsitlused ja eesmärgid, miks oma sorti käsitlust propakeerida
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Propageerida ikka
Like · Reply · 1 hr
Imbit Aalberg
Imbit Aalberg Habemega naisshamaan? Võeh.
Like · Reply · 1 · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Räägi siis päris käsitlusest, ja tõest oma ruudust, mitte ära liberaalitse ja tee teisi asju maha ilma et ise ütleks kuidas on...
Enamasti uduks läheb ja hakatakse udutama "nu päriselt ei sa seletada.. nu raske ... ja aru ka ei saaks te nagunii.. jne"
kuid proovi nüüd

räägi siis, kuidas see saatana asi on, sul pere poliitika peaks käepärast olema, lihtne otse vaimust rääkida tõde
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Ma ju ütlesin, et
minu jaoks Saatan on ürgse meheliku energia arhetüüp :)
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Shamaanid algselt olitki naised ainult Imbit Aalberg

ja kui mees asja ajab, siis tal vaja ihukarvi, et olla reaalsete armastus ja maa energiatega ühenduses., muu vaiupeal toimivatel, muidugi seda vaja pole sest neil pole ohtu et kuskitl teest kõrvale lähevad
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo nu seleta lahti see lause nüüd, see võib iga ühe meeles mida iganes tähendada, sõna saatan seleta lahti ja mis see ürgne mees su arust on, keegi kes nui käes ring jooksis ja jänestel päid puruks tagus ja vägistamistega naisi endale varus v
Like · Reply · 1 hr
Imbit Aalberg
Imbit Aalberg Täna peab vist vikatiga kõik karvad endal maha ajama- nii koledad jutud lahti.
Like · Reply · 2 · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo mis sa arvad, et ühte liiki ja sorti inimesi on ainult v :D
(ei nu tean, et tegelt ei arva.. aga see üks kurjuse propakanda, mõni arvab, et lausa ahvist tulnud :D)
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo ütle nüüd otse välja, toetad pederastiat või töötad selle likivideerimiseks?
Oled greeka-rooma, aristotelese naise vastase filooofia toetaja või pigem naturaalsete inimeste, juutide jms matriarhaatliku suuna pooldaja ?

Pigem liha järaja ja jõuga naise üle võtja poodaja
või taimetoiduline ja süva tunnetuste ja armu külvaja?
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo ega muidugi raske vastata eks ilma, et lõksu astuks
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Headus ja kurjus on ainult sildid millega inimene suhestab ennast maailmaga.

Tõde tuleb alati ohverdada vabaduse eest

Bordelle ehitatakse religiooni telliskividest.

Kui kaks Täiskasvanut tahavad üksteist panna ja asi toimub vastastikul kokkuleppel siis pole kellegi asi mida nad teevad

Vähemus ei peaks enamusele ennast peale suruda.
Samas kõik suured pöörded ja revolutsioonid on toimunud nii, et vähemus pöörab enamuse maailma.
Like · Reply · 1 hr
Triin Kliss
Triin Kliss Muidugi on šamaanid taimetoidulised ja soovivad kõigile armastust ja ingleid ja lillekesi. :D
Like · Reply · 2 · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Nu jah, proovisid küll aga välja tuli nagu ikka,
tänud veelkord selgitamise ja tõestuseeest.

Teen sellest ekraanipildid nüüd juhuks kui ära kustutad, et mul meeles oleks, ja peatse kuskil kunagi (mitte ,et aeg olemas oleks..) kohtumiseni.
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Margus, mina ei vastuta selle eest mida sa loed välja enda rikutuse tasemelt.
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Triin Kliss oleneb keda shamaaniks pead ja kes ennast shamaniks kuidas peab.
Kuid lõpuks jääb püsima tõde. (jah tõde on olemas, elementaarne)

Kuid liha kasutatakse ku ivaja, erinevate vaimumaailmas saadud kehakahjustuste likivdeerimiseks ja ajutisteks olemuspära mutmisteks, ka erinevatesse võitlustesse astudes , et lua illusiooni, et kellegi teisega tegu ja siis õige rüü selga võtta.,

Sesttaimed on alati üle lihast
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo nii tarkuse, kasulikuse kui püsima jäämise poolt,
Headuse ka
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Maru kristluse poolt ajupestud trolli koht pole siin grupis
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Ei Raul, Sinu liigiga sedasi ,et Sina Raalselt, ei vastuta millegi eest, Sest sind ei ole olemas
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo ja hirmus ikka bönnitakse ku itõde suureks läheb
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Sinu tõde on sinu vangikong ;)
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo sinu vabadus ka lõputult ei kesta
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo Protestantide, lutheri usulistega paras ühte punti sind panna
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo kuid ära isiklikult võta, võta vabalt, : )
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Muidugi, kapikristlaste hulk kasvab kiiremini kui islami fundamentalistid :D
Ning kapikristlased süütaks uuesti tuleriidad ;)
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo kes need kapikristlased on, ?
uus lause, pole varem kuulnud
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo muide seda teab iga üks kes viitsinud nauke uurida, et need olid normannid, viikingid, palga mõrvaid ja palga sõdurid "kristlaste" rüüs, et oma võimu krikiku sildi alla rõvedalt peale suruda,
ega siis ometi päris usuline arva, et Lutheri usul midagi kristlikusega pistmist ole?

See vend avalikult kirjutas instruktsioone kuidas juute hävitada tuleb, ja need "ristisõdalased" lõid kasti kõik mungad ja pärisusulised kes teele ette tulid
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Seda sõna - kapikristlane, ma hakkasin kasutama siis kui hakkas trall selle ümber, et president ei läinud kirikusse ja väga paljud kes ennast nagu kristlaseks ei pea, tundsid ennast sellest solvatuna.
Unlike · Reply · 2 · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo ja kuna nad naise võimu., see pedekari põlastab, siis "nõiad" oli üks esimesi suuri sihtmärke
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo väga õige, et ta minig kahtlasele vabamüürluse rituaalileei läinud, eesti naine,hammustasasja läbi kohe
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Ning see kuidas sa käsitled mõistet Saatan, viitab ka kristluse mõjule
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo see kuidas sa käsitled viitab deemonluse ja saatanismi mõjule, kuid siin pole selles osas meil ju lahkarvamusi, nõustume mõlemad.,
Sina kahjuksaga proovid peale suruda mulle valearusaama, nagu mina samast seemnest oleks pärit mis sina,
Usu mind kullake,ei ole
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Deemon - tunnustamata jumal.
Ehk kõik see muutub deemoniks mida eitatakse.
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo hari veel, ega see mööda külgi maha ei jookse, selgindab veelgi asja
Like · Reply · 1 hr
Raul Hunt
Raul Hunt Sina minu harituse pärast ära muret tunne.
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo ei tunne, kindlasti ei tunne, pole põhjust, ma rohkem muretsen enda pärast ikka
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo enda ja teiste, kellele seda vaja mida räägid, et oma silmaga nähakse
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo ja tänud ka, et eiole siiamaani veel oma võimu kasutanud ja blokerinud,
minig mehelikus ikka säilinud, ju sa vist ikka päriselt isegi mõne kärbseseene söönud, mine tea, saab asja ka veel
Like · Reply · 1 hr
Margus Meigo
Margus Meigo kuigi neist ainult siis kasu, kui ikka nädalaega järjest suure korvi sööd, usu mind, nii nõustuti ka vanade eestlaste poolt sealpool, et sellel pea maha kes ei söö, et selline oli kord vanasti
Like · Reply · 1 hr
Triin Kliss
Triin Kliss Enamik psühhedeelikumidega on see nali, et tolerants tekib väga ruttu ehk järgneval päeval enam "trippi" ei saa. Mis nädalaajasest söömisest sa räägid? :D
Like · Reply · 1 · 54 mins
Margus Meigo
Margus Meigo kärpseseen ei ole psühedeelikum Triin, armas jumal küll..
Triin Kliss
Triin Kliss Siin pole vaja jumalat küll paluda. Seened kuuluvad ka nende alla, millega kiiresti tolerants tekib.
Margus Meigo
Margus Meigo kas räägid teoorias või praktikas?
Raul siin suur shamaan-teadja, ta saab öelda kohe... kas ja mis tolerants kärbseseenel tekib
Triin Kliss
Triin Kliss Praktikas. Peab ikka päris rumal olema, et nädal kasutult seeni uhada.
Like · Reply · 1 · 51 mins
Margus Meigo
Margus Meigo Triin Kliss kui suure koguse siis kärbseseeni sõid ja mis siis järgmine päev sõid otsa ja enam ei toiminud, ausalt räägid v?
Triin Kliss
Triin Kliss Nähtavasti oled sina küll nädal järjest seeni söönud. :D Palun ära räägi asjadest, millest sa suurt ei jaga. K.a. satanism ja erinevad "narkootikumid".
Like · Reply · 1 · 49 mins
Margus Meigo
Margus Meigo Olen küll jah.
Mulle tundub, et ma siin olen ainukene kes sellistes kogustes seeni söönud on, et rääkida võib. Mitte ei teoritiseeri
Margus Meigo
Margus Meigo ja sööb veelgi.
Margus Meigo
Margus Meigo kuid minul Sinuga Naine pole mingit kana kitkuda, seda ma ei pea muidugi Sulle ütlema, sest seda teate isegi, kuid juhuks, kui kellegile väärarusaam viirastus, et minusuguste misjoon midagi muud on, kui Naist teenida,
ehk siis käsku täita ja eesmärki milleks Jumalaga meid verehinnaga loosid, selleks, et kurjuse eest armastust kaitsta.

Proverbs (Tarkusesõnad, Õpetussõnad) ptk 8 ; osad loevad ja ei saagi aru, et Naine räägib sääl... või noh, kogu see peatükk, Tarkus ise, on Nais soost, kuid miskid paadunud perverdid siin tahavad miskit võrdõiguslust ajada ja suruvad seda naistele ka peale, umbes nagu oleks võimalik et need eelmised seemned kellest siin rääkisime, saaksid oma kõrgeimas astmeis madalaima naisenergia ligigi oma suurimas unistuse edus.

Muidugi naise kohus on mitmel poolel kaasa mängida, et kurjus ise endale püüdepaela kooks, ja naisel ei saa olema kunagi süüd, sest need kes naise nahas, naist teesklevad need omamoodi töölised kes oma tööd teevad.

Kuid naise valu ja vaev, muudes ilmaruumides kokku, ei ole võrreldav ja ei saagi olla, sest hoopis erinevatel tasanditel reaalsused ja mehejaoks on naine ainukene hinge päästevärav siin, ... muidugi siis on mingi uue testamendi fännid siin oma rooma-greeka tõlgendustega, las nad olla.

Oluline on, et õige normaalsus taastuks, ja jõutasakaal nii kuidas olema peaks, Matriarhaatia
Raul Hunt
Raul Hunt Õige - Matriarhaalsus on selle Planeedi norm...
Unlike · Reply · 2 · 31 mins
Margus Meigo
Margus Meigo Ja sellest planeedist midagi suuremat ja võimsamat ei saa kunagi olema
Triin Kliss
Triin Kliss Margus, kas sa üritad sellega öelda, et terves Universumis muud elu ei eksisteeri?
Margus Meigo
Margus Meigo see "elu" meissse ei puutu, sest ELU saavad nad siit,
Margus Meigo
Margus Meigo kuid nagu tähesõdade filmis, kahjuks nad osad ära unustanud.. ja siis tulevad ringiga tagasi, oma enda emat vägistama
Triin Kliss
Triin Kliss On naiivne arvata, et Maal on Universumi kõige intelligentsem ja arenenum eluvorm.
Margus Meigo
Margus Meigo ei, nii on praktiline ja mõistlik ja ainuõige arvata, sest nii on
Margus Meigo
Margus Meigo kahjuks need kes nii ei arvanud, siin igast soperdisi loonud kes uputavad..
Triin Kliss
Triin Kliss Soovitan võrrelda Maa vanust üleüldise Universumi vanusega, mida siiani on suudetud määrata.
Margus Meigo
Margus Meigo jeerum, ärme nüüd siin SEDA matemaatikat küll kasutama hakka... oled Sa ika päris kindel, et oled muudes aegruumides ja maa laborites liikunud ja... hmm.. põnev, et miks shamaani grupis nii arvatakse
Margus Meigo
Margus Meigo nad määravad universumi vanuseid (ärme neist naeruväärsetest meetotitest üldse rääkimagi hakka) kuid nad pole suutnud veel oma targa joonlauaga ära mõõta ega aru saada mis unenäodki on,
nu millest me siis räägime..
Raul Hunt
Raul Hunt Pompa Gira
Üks mu suur lemmik Baron Samedi kõrval.
Ta on Brasiilia nii öelda voodoo variantides populaarne. Ning on kanda kinnitanud ka New Orleansi voodoos.

Tema juured on bantude ristteede valitsejas Bombojilas, kes on ühe korraga nii Naine kui ka Mees.

Kongo traditsioonis on ta nõiakunsti kehastus. Ta on ohtlik ja surmav. Eriti öösel. Mõneti sarnaneb Hecatele.
Punane ja ebainimlik nõid.

Kristlikus kultuuriruumis või õigemini kultustes mis on kristluse ja Aafrika (Brasiilia) šamanismi sünkreetilised vormid, sai ta oma praeguse näo oma praeguse olemuse.
Ta on Saatana armuke.
Teisalt öeldakse, et ta on Ešu /Exu naine.
Ta on leegion

Ta armastab juua alkoholi - nagu mu teisele lemmikule Baron Samedile.
Teda võib kohata kõrtsis, tänavatel, kahtlastes urgastes, surnuaias.
Teda nähakse litsina / prostituudina.
Ta on võimsa seksuaalse jõuga. Ta on heitnud väljakutse patriarhaalsele ühiskonnale. Siin ta osaliselt on väga sarnane Lilithile.
Tema jalgade vahele saamine on seotud suurte ohtudega.
Ta on nõudlik ja väga karm armukene.
Ta kui seksib, siis teeb seda täiega täiega.
Kui ta armastab, siis teeb seda täiega
Kui ta joob, teeb seda täiega.

Tema maagia suudab katta ükskõik millist valdkonda. Kuid tema jaoks olulised teemad on Naised, Seks ja Armastus.
Ta ühendab enda sensuaalse maagia oma surmava nõiakunstiga.
Ta võib tekitada iha ja armastust ka kõige külmema südamega inimeses.
Surm ja seks. Seks ja surm.
Tal on kallis maitse. Roosid, vein, sigarellod, ilusad paelad, puuviljad, juveelid jne jne. Kes teda austavad ja hellitavad, need saavad täiega.
Kes suhtuvad temasse kui hoora, hukkuvad.

Oma armukestele ta võib ennast ilmutada täiesti tühjast kohast tuleva võrgutava naeruga või kuulda järsku tema seeliku sahinat või tunda parfüümi lõhna, mis automaatselt mehe teatud organi kõvaks ajab.

Portugali keelest tõlgitud loits, millega tema poole pöördutakse.

Tüdruk, anna mulle paar mahvi
Mul endal pole raha, et suitsu osta.

Margus Meigo
Margus Meigo Nu ega ta minu emast ülemat ikka ei ole, üritagu palju soovib.
Pealegi, üski päris samaan alkoholi ei joo, see on põlastusäärne nõrkade ja saatanate, naise vaenlaste jook
Margus Meigo
Margus Meigo alakohol on shamaani üks suurimaid vaenlasi, sest siis ta enam ei teeni jumalat kui sellele mustale teele läheb
Triin Kliss
Triin Kliss Mis jumalat šamaanid "teenivad"? :D
Raul Hunt
Raul Hunt Alkoholi esimene ülessanne on näidata inimest sellisena nagu ta tegelikult on. Ilma maskita :)
Margus Meigo
Margus Meigo sina võid oma alkoholi ülistada, see sinu TÖÖ kuid reaalsus jääb reaalsuseks, ja kes arenguastmes nii madal on, et vajab alkoholi oma pale näitamiseks, siis mis nendest rääkida.

mis totter küsimus see on, "Millist" nagu oleks siin valida
Raul Hunt
Raul Hunt Reaalsus, on miskit muud kui sinu ettekujutus reaalsusest :)
Triin Kliss
Triin Kliss Jumalaid on sadu, kui nüüd rääkima hakata. Ajalugu ikka tunned?
Margus Meigo
Margus Meigo sinu sõnamaagia ei toimi minusuguste peal, publikule võib muljet avaldada, tõde jääb ikka tõeks.,
Raul Hunt
Raul Hunt Üks Ameerika antopoloogia üliõpilane läks Andide jalamile, et kohtuda kohaliku kuulsa šamaanida don Pedroga. Jõudis väikesesse linnakesse, kus šamaan elas. Viis asjad kohaliku võõrastemajja ja läks don Pedrot otsima. Üks räpane vanamees hakkas tal aga järgi käima ja kui kuulis, et üliõpilane otsib don Pedrot, siis ütles "Äh, mis sa sellest vanast joodikust ikka otsid. Osta mulle parem õlut"
Üliõpilane oli sellisest käitumisest kerges šokis ja vastas räpasele vanamehele "Don Pedro on kuulus šamaan. Väga tark ja vaimne. Kuidas sa julged öelda, et ta on vana joodik" Vanamees hakkas naerma "Äh, ei ole see don Pedro mingi šamaan. Ajab ainult mullikesi"
Ja nii päevad läksid. Üliõpilane otsis kuulsat šamaani ja räpane vanamees käis kannul, teotas don Pedrot ja nurus õlut.
Lõpuks pidi üliõpilane ära sõitma. Pakkis oma asjad ja oli silmnähtavalt löödud.
Võõrastemaja pidaja nägi, et üliõpilane on kurb ja uuris, et mis tal viga on. Üliõpilane oli liigutatud võõra inimese hoolimisest ja kurtis "Tulin siia, et don Pedroga kokku saada. Aga ma ei leidnud teda. Tundub, et ta on linnast ära sõitnud"
Võõrastemaja pidajal vajus imestusest suu lahti ja vastas "Aga te olite ju koguaeg koos don Pedroga"

Moraal. Üliõpilane ei tundnud räpases vanamehes ära šamaani, sest tal oli ettekujutus sellest Milline Peab olema Õige ja Tõeline šamaan ja räpane vanamees lihtsalt ei vastanud tema ettekujutlusele šamaanist.
Margus Meigo
Margus Meigo ei loo moraal on, et Pedro rääkis tõtt öeldes "Äh, ei ole see don Pedro mingi šamaan. Ajab ainult mullikesi"

sa ikka õpi moraal enne selgeks, sügavalt, enne jagamist.

Shamaanid ei tarbi alkoholi, mustad "shamaanid" aga küll, neile läheb mis iganes sest nad teenivad... sinu peret ja seda vereliini. Võtavad vere ohverdusi jms
Margus Meigo
Margus Meigo kuid enemasti meeldib neil tyhja ringi karata ja lärmi teha ja rituaale, sest nende võimed nagunii mujalt kui jumala taimedelt tulevad.. päris shamaani taimi nad võtavad ettevaatlikult ja seda ka enamasti moe pärast, sest suurtemates kogustes,.. oi ... siis nad juba muude, päris jõudude käes mida kardetakse.

eestis neid ringiratast karglevaid ja rituaalitseiaid küll, kui uurima hakata, kui tõsiseid taimi ja kui tõsiselt nad siis söövad. .siis nagu heal juhul mõned minsiit lääne ayuaska pehmet rituaali on teinud
Margus Meigo
Margus Meigo kuid ma nüüd vahetan kanalit, vaja muudes ilmades ka toimetada, oli meeldiv, ja nagu ikka Hariv.

Võid edasi veel jagada siin igast transeksuaalidest joodiklitsidest infot , kõik on abiks meie kodumaa kaitseks

https://www.youtube.com/watch?v=45lg9Qr_DUk

Margus Meigo
Margus Meigo Tänud ka Sulle Triin, vestlusele Elu andmiseks
Reet Vahtrik
Reet Vahtrik Eh ja mina veel mõtlesin et olen liiga piiratud vaateväljaga. Väga rõõm oli näha et on ka hullemaid varjante :)
Triin Kliss
Triin Kliss Jep. No hard feelings, ma niisama aretasin teemat. :)
Unlike · Reply · 1 · 8 mins
Raoul Metsast
Raoul Metsast Ma arvan, et teema püstitsja mõtles Kristliku religiooni järgi kiusajat ahvatlejat. Kulda ja karda kui juba MÜÜMISEST jutt.
Edasi läheb juba segasemaka.
Mina isiklikult mõtlen punaste silmadega tegelasi kes kohe kindlasti kusk8l saunas ei käi diili tegemas.

Aga Raul Hunt räägid ise lähemalt sellest teemast oma nägemuse? Kas on võimslik hinge müüa? Huvitav oleks lugeda. Teema püstitajagi tundis ju huvi inimeste arusaamisest sellel teemal.
Unlike · Reply · 1 · 2 hrs · Edited

1 comment:

  1. suht haige, et kinnise grupi postitusi jagada... su blogi peaks kinni panema....

    ReplyDelete

Comment all the missing comments : )

Seriously.. we like . )
Lase aga tulla!

Margus