Thursday, June 15, 2017

puutin oraakel tõsised teemad ja märul




Pange kokku järgmised pusletükid:
1) valitsus toetab mõõdukat peadenüsijatest koosnevat mässu Süürias, et riik muuta Gaddaffi järgse Liibüa sarnaseks paradiisiks.
2) valitsus toetab massilist immigratsiooni, ning on samas loonud olukorra massilieks väljarändeks.
3) Põhiseaduse perambul tähendab mida? Põhiseaduse paragrahvid võimaldavad rahval enese kestma jäämise eest kasvõi relv käes võidelda.
4) kõik kes meie valitsuse poliitikat ei toeta on "äärmuslased" ( erinevalt Süüria peadenüsijatest, kes on "mõõdukas opositsioon" ).
5) valitsusel on näpud põhjas hoolimata, et alustati juba enne pagulaskriisi elamislubade müümisega päris suure raha eest Vene kodanikele.
6) plaanitakse rajada Rail Baltica, et välja vedada fosforiiti trassi teele lähedale jäävasse töötlemistehasesse, ning et sellega saaks sisse vedada ka kildagaasi frakkimiseks vajalikke radioaktiivseid-mürgiseid kemikaale.
7) Eestisse tuuakse massiliselt võõraid sõjaväelasi, millega provotseeritakse Venemaa vastusamme ( loogiline vägede piirile koondamine ), millega omakorda õigustatakse uut "baaside lepingut".
8) propaganda väidab, et Venemaa valmistub rahvarahutusteks, sest moodustati rahvuskaart.
9) täna on uudis, et hoopis Eesti politsei harjutab naftatsisternide ja autode põlema pannud rahvamassi ohjamist ja maaala vallutust "mõõdukatelt mässulistelt", õigemini kuna peadenüsimist nad ei karda siis "ilgetelt ekstremistidelt".
10) huvitav kas kaevanduste vastu võib rahvas selliseid aktsioone ette võtta, et takistada kaevude solkimist, põhjavee hävimist kogu Eestist ja suurkorporatsioonide poolset röövi Eesti loodusest ?
http://www.ohtuleht.ee/727109/kommentaarid Õhtulehe uudis 12. aprill 2016 Putin asutab rahvuskaardi. Kas rahvarahutuste mahasurumiseks?
juks / 14:29, 12. apr 2016
Mis putjasse puutub siis ei oska kaasa rääkida, küll aga võtsin ise osa kaitseliidu suurõppusest, kus me harjutasime konkreetselt rahvarahutuste ja demonstratsioonide mahasurumist, koos kõige sinna jurrde kuuluvaga. Järeldused tehke ise milline riik siis ikkagi oma enda rahvast kardab....
+26 -5
T.Mets / 09:48, 12. apr 2016
Alles hiljuti see oli, kui kui Kaiseliit koos politseiga harjutas võimake rahutuste mahasurumist, pole siin venelasele midagi näpuga näidata
Alles see oli kui Kaitseliit koos politseiga harjutas võimalike rahutuste mahasurumist. Pole siin midagi venelasele näpuga näitamist
+36 -6
Kliki lingil, tutvu teemaga ja ennusta meie Eesti lähitulevikku!
https://www.facebook.com/100006995595985/videos/vb.100006995595985/1721770678066102/?type=2&theater
-3:23
115 Views
4 comments
Comments
Margus Meigo
Margus Meigo liiga nõrk väljaõpe, kuigi kindlasti parem kui mitte midagi.
Peale sellist soendust peaksid nad tõsisemad harjutused käsile võttma, tõsisema hulga märulitega,
Eriti hea oleks kui märulite osa treengingu tarvis saaks tava pätid ja võimu vastased end kirja panna, ehk isegi neile varustus anda, et nende haavu ni palju lappima ei peaks.. aga kui ikka päris vihaga keegi ei ründa..siis hästi vist ei treeni.
Puutini Oraakel
Puutini Oraakel Aga kelle vastu? Mille heaks??? Kas sa pooldad, et siioni suurkorporatsioonid hakkavad siit fosforit välja vedama, kilta frakkima ja rahvast alla suruma?
Margus Meigo
Margus Meigo Veekahur on ka väga normaalne, kuid neid peaks kohalikud sepad tava Zilide jms peale ehitama siin kohaliku tehnikaga,
Need ei tule kyll sama turvalised, ja ilusad, kuid väga võimsaid masinaid saaksid sepad valmis meisterdada, mis põhi funktsiooni sama
edukalt täide viiks.
Kuid maksumus oleks kümneid kordi vähem ning kohalik eesti saaks raha, harjutust, vilumust ja kirge elus hoida.
Ega me sepad siis miskit kõnnid pole, et ei oskaks soomus sõidukeid veekahuritega ehitada
Puutini Oraakel
Puutini Oraakel Pealegi, mentidest ja sõjaväelastest paljud polegi nii truud käsutäitjad repressiivsüsteemile, mis siionite heaks meie ja teisi euroopa rahvaid hävitada ja sulatada püüab, ning paljud tuleks tõelise vastasseisu korral ebademokraatliku autokraatse võimuga rahva poole. Mente ma niipalju ei tea, aga mõnda sõjaväelast küll, ning nende mentaliteet on teine. Poliitikud laseks siit riigist nagu sitt lehma ihust, ning see mingi väike NATO baas ei hakka meile siin riigis demoksit kehtestama, kui Venemaa tuumarelvaga kõrval seisab, ning Ida virumaa on esimene, mis fosfori kaevandamisest oma löögi saama hakkab. NATO on vahend Vene hirmu vastu, Venemaa aga aitab tasakaalustada USA globaalse imperialismi vastast viha. Me olemegi sajandeid suuri üksteise vastu ära kasutand. Kuigi, nüüd tudub, et teatud suured võivad tahta teha sellest riigist tallermaa, kus saab sõdida viimase Eestlaseni NATO huvide eest. Venemaa on hetkel ikkagi see väiksem julgeolekurisk, kui see jama, mida USA igalpool maailmas korraldab. Venemaa on praegu meie rahva huvide liitlane ja meie poliitikute huvide vaenlane. Sest meie poliitikud on pöördunud rahva vastu. Aint sõnad on roosilised.
Puutini Oraakel
Puutini Oraakel Kaardivägi on fiktsioon. Professionaalsemad inimesed sinna lihtsalt ei läinud. Seetõttu on kaardivägi sisevägi, mis on võimeline ainult piiramisrõngas seisma. Üritati luua teovõimelisi eliitväeosi, see, mis oli, lammutati, kuid uut ei loodud.
Te tahate
öelda, et hoolimata sellest, et võime hirmutasid 2011.–2012. aasta sündmused, hoolimata kõigist juttudest rahutustevastaste jõudude reformimisest on võim massirahutusteks vähem valmis?

Absoluutselt õige, ta on praegu vähem valmis kui 2011. ja 2012. aasta vahetusel. Muljet, mida võim püüab edasi anda, ei tohi reaalsusega segamini ajada. Võim edastab väga hästi muljet brutaalsusest, enesekindlusest, tseremoonitsematusest, kuid tegelikult pole ta praegu kaugeltki nii tugev. Teine asi on see, et see ei tähenda, et oleks jõude, mis on valmis ära kasutama praeguse võimu nõrkust. Siin on, kui soovite, vastastikune halvatus. http://epl.delfi.ee/.../moskva-eliidi-ulikooli-professor...



No comments:

Post a Comment

Comment all the missing comments : )

Seriously.. we like . )
Lase aga tulla!

Margus